سلام. بچه ها توروخدا کمکم کنید چکار کنم، پسرم ۱۰ سالش، چند روز پیش ازم بهم یه حرفی زد و ناراحت بود، احساس گناه داشت، میگفت مامان من مثلا فلانی و تو خیابون میبینم لختش و تصور میکنم من کار بدی کردم، گفتم برای چی خب تصور میکنی . گفت همینطوری، گفت یه حسی بهم دست میده، گفتم چه حسی، گفت یه حسی، گفتم یعنی حس خوب یا بد، گفت حس خوب،من خیلی منطقی باهاش برخورد کردم و دعواش نکردم، گفت مامان همش همین فکرا تو سرم، چکار کنم از سرم بره،من نمیدونم چه جوابی بهش بدم تو این سوال ها، کمکم کنید. مستاصلم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیگه وارد سن بلوغ شده. ولی اینکه لخت تصور میکنه نمیدونم همه همینجورن یا نه. از لحاظ انسانی و اعتقادی بهش بگو این کارو نکنه و گناهه.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم چه پسر مهربان و خوش قلبی داری لطفا بهش کمک کن
و یاد بده که این فکرها اشتباهه و اگه هی مدام تو سرش میاد باید کنترلشون کنه ، اینکه چطوری رو نمیدونم دوست ندارم چیزی بگم که اشتباه در بیاد اما این راحتی و صمیمیت رو لطفا با پسرت حفظ کن خیلی گوگولیه آخه الهی
میگه مامان دختر کفشدوزکی و دیدم، همش تو فکرم، بعد من چند روز پیش دیدم با دختر خاله شکه از خودش یک سال کوچیکتر بازی میکردن، تا من و دیدن دوتاشون ترسیدن، ازش پرسیدم میگه مامان فکر میکردیم اینجا استخر و ماهم لخت هستیم میریم استخر، گفتم واقعا لخت شدین میگه نه فکر کردیم، بچه ها چکار کنم این فکرها از سرش بره، میترسم تو گوشی عکس بدی دیده باشه که اینطوری شده
مرسی عزیزم. دعا کنین توروخدا بتونم از پس مشگل پسرم بربیام، دو شب خواب ندارم
انشاءالله نگران نباش ، الان وضعیت مدارس ، تغذیه و به طور کلی بچه ها توی جهان امروزی طوری هستن که گاها روند عادی بلوغشون با بلوغ زودرس اشتباه گرفته میشه برای اینکه مطمئن بشید از دکتر مشورت بگیرید❤️
انشاءالله نگران نباش ، الان وضعیت مدارس ، تغذیه و به طور کلی بچه ها توی جهان امروزی طوری هستن که گا ...
حتما میبرمش، دوباره با یه جا دیگه تلفنی مشورت گرفتم، گفتن اصلا وارد موضوع نشو، و بهش حس گناه و استرس نده، حواستون و به گوشی و فیلم و حرفایی که با دوستاش میزنه باشه، کم کم از سرش بیافته، و دائم گفتن مشغولش کنم. حالا تا حضوری بریم ببینم چی میگن