2777
2789
عنوان

به هر دختری ابراز علاقه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 108 پست
من فقط تو عصبانیت . هر چی از دهنم در بیاد میگم . همین . مشکل دیکه ای ندارم

چرا فکر میکنید این مشکلی نیست؟😐

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه با دخترا بحثت شده؟ اخه من مثلا ی پسری بود مثلا میخاست بگه فلانی اینطوره خیلی رکیک حرف میزد خیلی ...

بحث ک نه مثلا ی دختره یود.  گفتم. سر هر جیزی حرف از رفتن کیرد . گفتم ببین تو نه بابات مال و منال داره نه خودت ولی پات موندم . ولی تو هی حرف از رفتن میزنی

دیکه از رفیق بازیو و اعتیاد و دست بزن ک بدتر نیست

بالاخره بازهم دل میشکنه....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

احتمالا دنبال رابطه ی پایدار نیستن...اگر به هدف ازدواج میخواید وارد رابطه بشید،بهتره اول دورادور بشن ...

چرا بابا اونا قهر میکنن میگن نمیمونیم بات. اصن ب خواستگاری نمیرسه

بحث ک نه مثلا ی دختره یود. گفتم. سر هر جیزی حرف از رفتن کیرد . گفتم ببین تو نه بابات مال و منال دار ...

😐😐 خسته نباشی پسرم یکم زبونتو خوش تر کن مارم عاشقت میشه جدی میگم  اگر دنلال پول دختره هستی پس برو دنبال دختر پولدار اگر نیستی تیکه نیا

دختری از جنس فولاد

😐😐 خسته نباشی پسرم یکم زبونتو خوش تر کن مارم عاشقت میشه جدی میگم اگر دنلال پول دختره هستی پس برو ...

بابا من دنبال پولش نبودم . ولی خوب خیلی ناز میکرد حقش بود

چرا فکر میکنید این مشکلی نیست؟😐

کلا حرف بد و زیاد عصبانی شدن و به هر چیزی واکنش نشون دادن،شیرینی رابطه رو خراب میکنه...حیف نیست واقعا....؟

سعی کن یه کم ناز کشیدن یاد بگیری....

کلا حرف بد و زیاد عصبانی شدن و به هر چیزی واکنش نشون دادن،شیرینی رابطه رو خراب میکنه...حیف نیست واقع ...

بابا من زیاد از این حرفا نمیردم .خود دختر عصبی بود .ب خودش شک داشت .هر جیزی رو ب خودش میگرفت . منم دیکه اعصابم خورد شد

بحث ک نه مثلا ی دختره یود. گفتم. سر هر جیزی حرف از رفتن کیرد . گفتم ببین تو نه بابات مال و منال دار ...

خداشاهده کسی اینجوری با من حرف بزنه یجور میزنمش تا ابد نتونه حزف بزنه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

من تو تاپیکام هست همکارم ی کارمند بالا دستی خودمه پسره چهرش بانمکه ول چی واقعا هیچ ویز خاصی نداره قد کوتاه چهره معمولی هیچی فقط اخلاقش خوبه خوش اخلتقه من عاشقش شدم من دوتا مدیر بالا دستی دارم یکیشون سمتش بالاتره ی اشتباه کاری رخ داده بود مث سگ اومد پاچمو گرفت اون اقا هم بود در عوض اون با جان و عزیزم بیشتر دقت کن صحبت کرد ببین هردو مرد بودن اون یکی خوشکلترم بود ولی ازش متنفر شدم

دختری از جنس فولاد