2777
2789
عنوان

به هر دختری ابراز علاقه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 108 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رک بهت بگم احتمالا مثلا قیافه یا هیکل خوبی داری بعد باهات وارد رابطه میشن و میبینن ن مثلا اون چیزی ک میخان نیستین من خودم همینطور بودم پسره میدیدم خوبه اوکیه ولی وارد رابطه ک میشدم مثلا میدیدم کار درستی نداره یا هدفش رابطه ج یا تو محله های ک بمن نمیخورد بزرگ شده ی جپر دبه میکردم  تلخه ولی حقیفته

دختری از جنس فولاد

خب من خودم ۶ ساله یکیو دوست دارم وبهشم نمیرسم هیچ وقت باهاشم تو رابطه نیستم وبا هرکی آشنا میشم دوس دارم مثل اون باشه بعد یه مدت نمیتونم جدا میشم چون هیچ کس تو دلم جا نمیگیره ودیگه تصمیم گرفتم تنها باشم

شما برو خواستگاری ولی الان هم دخترا میبرنت کافه و مغازه تا کلی پول ازت بگیرن من دو نفر میشناسم تو خواستگاری اند یکی ۱۲ لوازم ارایش خریده یکی ۱۸ تومن یه حلقه

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

احتمالا دنبال رابطه ی پایدار نیستن...

اگر به هدف ازدواج میخواید وارد رابطه بشید،بهتره اول دورادور بشناسید دختر خانم رو ، بعد که تا حدودی شناخت پیدا کردید، مستقیم بگید هدفتون ازدواجه و خواستگاری کنید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

رک بهت بگم احتمالا مثلا قیافه یا هیکل خوبی داری بعد باهات وارد رابطه میشن و میبینن ن مثلا اون چیزی ک ...

من فقط تو عصبانیت . هر چی از دهنم در بیاد میگم . همین . مشکل دیکه ای ندارم

من فقط تو عصبانیت . هر چی از دهنم در بیاد میگم . همین . مشکل دیکه ای ندارم

مگه با دخترا بحثت شده؟ اخه من مثلا ی پسری بود مثلا میخاست  بگه فلانی اینطوره خیلی رکیک حرف میزد خیلیا نمیپسندن خب

دختری از جنس فولاد

شاید شما فقط اهل دوستید واز همون اول میگی قصدت ازدواج نیست واسه همین جدا میشن؟

چرا اتقفاقا میگم قصدم ازدواجه اونام استقبال میکنن. یکیشون بعد از اینکه با من بود امقد خوب بازی میکرد گفتم این جقد خوبه.  بعد چتشو با ی پسر دیکه برام فرستاد

مگه با دخترا بحثت شده؟ اخه من مثلا ی پسری بود مثلا میخاست بگه فلانی اینطوره خیلی رکیک حرف میزد خیلی ...

نه همیشه . مثلا اگه دختره خیلی رو مخ باشه . مثلا از رفتن بگه . یا بخواد مقایسه کنه . یا لج در بیاره