2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 63 پست

جایی که فکرش رو نمیکنی 

چند وقت پیش یه پرستار دیدم اتفاقا اهل رقص، بعد فهمیدم اهل نماز و روزه هست، باید سر راهت قرار بگیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اینکه از خدا بخواه 

بعد برو عضو هئیت و کانونهای مذهبی شو،توی برنامه هاشون شرکت کن 

چند تا از دوستای من اینجوری با شوهرهای مذهبیشون آشنا شدن

💜                                                                                                                                                                                                                                           
هستم

میاد سراغت پس

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
تو نمیتونی پیدا کنی عزیزم پیدا کردنی نیس قسمتیه از خدا بخواه ان شاءالله سر راهت قرار میده

امیدوارم خیلی خوشم میاد از این آدم های سر به راه درستکار ❤️🥹

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

امیدوارم خیلی خوشم میاد از این آدم های سر به راه درستکار ❤️🥹

من مذهبی اهل خودسازی دوست دارم تلاشگر

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
اول اینکه از خدا بخواه بعد برو عضو هئیت و کانونهای مذهبی شو،توی برنامه هاشون شرکت کن چند تا از دوستا ...

آخه مشکل اینه وقت عضویت داخل کانون ها رو ندارم .🥹

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨