2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین

52 بازدید | 10 پست

دوستان سومین ماه اقدامم بود، پریودیام همیشه منظم بود و تو اقدام یکم بهم ریخته که طبیعیه، حامله نشدم ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشم؟ از روز دوم پریودم دارم عسل و سیاه دانه میخورم، بگید چه کارایی کردید باردار شدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رفتم دکتر داد. لتروزول و دوفامد. ماه بعدی باردار شدم

سلام ببخشید منم این ماه دکترم برام لتروزول و دوفامد داد الان هفت روز تا موعدم مونده خیلی بی حال هستم ،غذا میبینم حالم بد میشه حالت تهوع دارم ،یبوست هم گرفتم از عوارض قرصا هست یا باردارم….میشه شما یکم از علائماتون بگید لطفا

سلام ببخشید منم این ماه دکترم برام لتروزول و دوفامد داد الان هفت روز تا موعدم مونده خیلی بی حال هستم ...

متاسفانه علائم پریودی و بارداری عین همه. نمیشه تشخیص داد. فقط بارداری درد سینه بیشتر داره

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)