2777
2789

من چند روز قبل بارداریم پاکسازی کردم رحمم و

بعد الانم دوماه و نیمم خارش زیاد دارم

شما اگه داشتین چیشد چیکارش کردین دکتر چی داد بهتون

معاینه که نمیکنه احیاناً؟ 

میترسم از معاینه تو بارداری🙁

ببخشید سوالام زیاد شد کدوماتون اینجوری بودبن

من در حال حاضر توی این شرایطم با چند نفر از نزدیکام صحبت کردم همه شستشو با جوش شیرین رو پیشنهاد دادن روزی چند بار 

امروز شروع کردم ی کم کمتر شده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر بری معاینه میکنن و پماد واژینال میدن 

بارداری اولم اینجوری بودم 

ولی چون شرایط استفادشو نداشتم ترجیح دادم جوش شیرین امتحان کنم 

قبلا هم استفاده کردم خوب بوده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ضرر نداره برای بچه

ن از کسایی ک توی بارداری بچاینحوری بودن پرسیدم 

دوقاشق توی ی ظرف بریزید بشورید خودتونو خشک کنید همین

نیازی به معاینه نیست پماد واژینال کلوتریمازول یک درصد را بدون استفاده از اپلیکاتور استفاده کنید شبها به قسمت های بیرونی واژن بزنید و داخل واژن هم با دست بزنید یعنی اندازه ی کمتر از یک بند انگشت از پماد را روی انگشت بگذارید و  به  اندازه یک بند انگشت هم داخل ببرید پنج شب کافیه