2777
2789

سلام دوستان عزیزم

من کاربر قدیمی سایت هستم و خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم، یادمه اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود ما مامانها و کلا خانومها اینجا خیلی از تجربیات هم استفاده میکردیم تو هرررر زمینه ای🌹واقعا بحث و تبادل نظر اینجا چون به اشتراک گذاشتن فکر و اندیشه بود و تجربه، واقعا مفید و مثمرثمر بود

متاسفانه با گسترش فضای مجازی جو اینجا هم یه کم تغییر کرد و با احترام به همه عزیزان 😘 بیشتر پاتوق نوجوون ترهایی شد که بحثهاشون بیشتر در حیطه سنی خودشون بود و متاسفانه حرفها و تاپیکهای خاله زنکی تعدادش زیاد شد متاسفانه😔(الان رو نمیدونم چون تازه بعد چند سال وارد شدم)

اما خوب،جو جدید اون سالها باعث شد خیلی از قدیمی ترها از سایت فاصله بگیرن و دنبال جای دیگه ای برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و درد دلهاشون باشن   

امروز که دنبال یه مدرسه خوب برای دخترم که انشااله میره کلاس اول میگردم، یاد دغدغه های جشن عروسیم، روزهای اول ازدواجم، اقدام به بارداری و انتخاب دکتر و ... کلی چیزای دیگه افتادم که هروقت گیر میکردم اینجا کمک میخواستم و انصافا چه مشورتهای عاااالی میگرفتم! متاسفانه تاریخ همه اون تاپیکهای خوب قدیمی شده... 

اما همیشه اینجا رو دوست داشتم و خواستم مجدد شانسم رو امتحان کنم!

از مامانهایی که مثل من دغدغه آموزش و ثبت نام فرزندشون رو در یک مدرسه مناسب دارن میخوام بهم کمک کنن تا دوباره این تاپیک هم مثل قدیمها پا بگیره و جایی بشه برای مشورت و تبادل اطلاعات

مدرسه خوب دختر یا پسرتون رو معرفی کنید!( هرچند من پسر ندارم اما برای پسر دارا هم مفید میشه😉) و حتما بگین چرا راضی یا ناراضی هستین؟(صرفا نگین اینجا خوبه)

میزان شهریه ش رو هم بفرمایین😄

من خودم منطقه ۱ و ۳ و ۴ مد نظرمه، اما چون فکر کردم شاید خیلیا مثل من در مناطق مختلف تهران دغدغه ثبت نام دارن، دوست داشتم همه دوستان تهرانی  تو این بحث شرکت کنن

ممنون از مشارکت همگیتون🌹 

سلام عزیزم اون مناطق نیستم انشالله هم محلیاتون بیان راهنمایی کنند

ممنونم عزیزم ازت

اشکالی نداره اگه دوست داشتی منطقه خودتون رو معرفی کن! شاید کسی تو منطقه شما باشه و تجربه ت بدردش بخوره🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش مدرسه بین المللی 

مدرسه سفارت فقط پاس یه کشور دیگه می خواد ولی گاهی قبول می کنن

ولی احتمالا نمیشه 

پس ببرید مدرسه دو زبانه 

یه سری مدارس دو زبانه هستن که درسا به فارسیع برنامه تدریس انگلیسی هم دارن

اونا خوب نیستن ببرید مدرسه ای که به هر دو زبان تدریس داره 

ممنونم عزیزم ازتاشکالی نداره اگه دوست داشتی منطقه خودتون رو معرفی کن! شاید کسی تو منطقه شما باشه و ت ...

سلام دوست عزیز

من منطقه هشتم

ولی یه گروه تلگرام دارم برای انتخاب مدرسه خوب

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
ببرش مدرسه بین المللی مدرسه سفارت فقط پاس یه کشور دیگه می خواد ولی گاهی قبول می کننولی احتمالا نمیشه ...

عزیرم مدارس بین المللی که قبول نمیکنن چون قانونش اینه که شما پاسپورت کشور دیگه رو حتما داشته باشی یا دو تابعیتی باشی

ولی مدارس دوزبانه خوب رو دوست دارم

اگر جای خوبی میشناسی بهم معرفی کن🌹

سلام دوست عزیزمن منطقه هشتمولی یه گروه تلگرام دارم برای انتخاب مدرسه خوب

چه خوب میشه منم وارد گروهت کنی عزیزم😍منطقه هشت مدرسه مهر رو دارم تحقیق میکنم، الان خصوصی شماره م رو میذارم برات

چه خوب میشه منم وارد گروهت کنی عزیزم😍منطقه هشت مدرسه مهر رو دارم تحقیق میکنم، الان خصوصی شماره م رو ...

ادمین من نیستم عزیزم

گروه بزرگیه

لینک رو میدم

فکر می کنم ادمیگ باید تایید کنه وارد گروه بشین

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
البته اول باید درخواست دوستیمو قبول کنی😜

لینک رو ارسال کردم