2777
2789

دارم از استرس‌و دلشوره میمیرم

ذخیرم یکه😭

اندومتریوز شدید دارم

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالله که میگیرههیچی برای خدا نشدنی نیستامرژی مثبت بهش فکر نکنچندتا تخمک داشتی

نمیدونم 

تازه امپولارو شروع کردم

دکتر گفت وضعیتت خیلی خرابه😭

ذخیرت خیلی خوبه. من ۸ دهم بودم یه بچه دارم با ای وی اف و دومی هم باردارم بازم ای وی اف ولی خوب تخمک ۴ تا بیشتر ازم نگرفتن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ذخیرت خیلی خوبه. من ۸ دهم بودم یه بچه دارم با ای وی اف و دومی هم باردارم بازم ای وی اف ولی خوب تخمک ...

گلم یعنی من منفی بشم بازم میتونم ای وی اف کنم؟

یا ذخیره م‌‌ هی پایین تر‌میاد

کیست شکلاتی هم‌دارم اخه🥲

توروخدا برام‌دعا کن

اصلاح سبک کن ،قند و شکر حذف،برنج و نون خیلی کم،ورزش و پیاده روی ،روغن خوب نتیجه میگیری حتما،من طب سنتی هم رفتم داروهاش رو مصرف کردم ذخیره ام از ۹۷/.رسید به 1/5 اولین انتقال مثبت شدم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

اصلاح سبک کن ،قند و شکر حذف،برنج و نون خیلی کم،ورزش و پیاده روی ،روغن خوب نتیجه میگیری حتما،من طب سن ...

میشه واسم دعا کنی ؟

تغذیه قبل انتقالت چجوری بود گلم

گلم یعنی من منفی بشم بازم میتونم ای وی اف کنم؟یا ذخیره م‌‌ هی پایین تر‌میادکیست شکلاتی هم‌دارم اخه🥲 ...

آره میتونی. دوست من ذخیرش ۲ دهم بود اندومتریوز هم داشت چندبار ای وی اف کرد نشد بعد خودش باردار شد. ناامی ی بدترین چیزه ناامید نباش. تو آی وی اف کیست و این چیزا مهم نیست مهم تخمک خوبه. خاطره بارداریم تو تاپیکام هست دوست داشتی بخون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام بچه ها خواستم اینجا کارهایی ک کردم و جواب اولین انتقالم مثبت شد رو براتون بگم شاید ب درد کسی خورد

اول دعا و ذکر

از یک هفته مونده به انتقالم روزی ۳۶۰ مرتبه توحید صدتا صلوات و صبح ۷۰ تا عصر هم ۷۰ تا استغر هرروز هم ایت الکرسی میخوندم

روز انتقال داخل اتاق عمل دوتا جنین داشتم ب تعدادش هم ایت الکرسی و هم سوره قدر خوندم

از روز انتقال تا الانش روزی یک سوره یس یکی حجرات و مومنون میخونم و همچنین زیارت عاشورا

روزی صد تا صلوات و ۱۴۰ تا استغفر هم سرجاشه

صبح ک بیدار میشم ایت الکرسی دوتا میخونم دستمو میذارم رو شکمم به نیت حفظ جفت جنینام

رو اکثر مواد غذایی تا بتونم برا حفظ جنینام ایت الکرسی میخونم بعد میخورم

زلستی نمازمم نشسته میخوندم

و یک هدیه گره گشا هم بود پنج شنبه اول بعد اذان مغرب یک یس تقدیم به حضرت ابولفضل پنج شنبه بعدش دوتا بعد اذان مغرب پنج شنبه بعد سه تا و پنج شنبه اخر چهار تا همشون تقدیم به اقامون حضرت ابوالفضل برای حاجت روایی بخوایین از مادرشون بخوان

دوم بهداشتی

اینک لباسمو عوض میکردم اما دو هفته کامل حموم نرفتم

سرویس هم فقط فرنگی استفاده کردم

سوم تغذیه

از یک هفته قبل روزی ده تا بادوم و یکی دوتا گردو

اووکادو رو چهار قسمت کردم از چهارروز قبل تا روز پنجم انتقالم استفاده میکردم البته روز انتقال یکی کامل

اناناس از پنج روز قبل شروع کردم خوردنش تا روز ششم

نشاسته و شیر پرچرب از یک هفته قبل شزوع کردم روزی یک قاشق نشاسته و یک لیوان شیر تا روز چهارده

شیر سویا از دو سه روز قبل تا روز هشت روزی دوسه لیوان

مویز روزی ده تا

خرمالو از دو سه روز قبل روزی یکی تا ششم

آب انار از دو سه روز قبل روزی یک لیوان

لوبیا سبز قبل انتقال

دو روز قبل و روز قبل انتقال کله پاچه

کاهو خیار فلفل و گوجه و جوانه گندم از بعد انتقال سالاد درس میکردم همراه روغن زیتون و لیمو به عنوان شام

به روزی یک عدد ابپز میکردم برا هضم راحتتر

میوه سیب و پرتقال و گلابی هم میخوردم اما کم

برا یبوست میتونین انجیر و الو بخورین اما روغن زیتونم خوبه

تخم مرغ ماکارونی سوپ مرغ مرغ کبابی سیب زمینی حلیم مرغ اینام بیشتر ناهارم بود

پینر و خیارم میخوردم

چایی رو کلا حذف کرده بودم نوشابه کلا حذف

استرس هم نداشتم

راستی چسب جنین هم زدم

اینو من ننوشتم ولی همه شو رعایت کردم ،ان شاالله شما هم مثل من با اولین انتقال مثبت میشی❤️

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

سلام بچه ها خواستم اینجا کارهایی ک کردم و جواب اولین انتقالم مثبت شد رو براتون بگم شاید ب درد کسی خو ...

خدا خیرت بده

نمیدونی چقدر امیدوارم کردی

بهت درخواست دوستی میدم گلم دوست داشتی قبول‌کن

اشکالی نداره اگه سوالی داشتم ازت بپرسم؟