سلام بچه ها خواستم اینجا کارهایی ک کردم و جواب اولین انتقالم مثبت شد رو براتون بگم شاید ب درد کسی خورد
اول دعا و ذکر
از یک هفته مونده به انتقالم روزی ۳۶۰ مرتبه توحید صدتا صلوات و صبح ۷۰ تا عصر هم ۷۰ تا استغر هرروز هم ایت الکرسی میخوندم
روز انتقال داخل اتاق عمل دوتا جنین داشتم ب تعدادش هم ایت الکرسی و هم سوره قدر خوندم
از روز انتقال تا الانش روزی یک سوره یس یکی حجرات و مومنون میخونم و همچنین زیارت عاشورا
روزی صد تا صلوات و ۱۴۰ تا استغفر هم سرجاشه
صبح ک بیدار میشم ایت الکرسی دوتا میخونم دستمو میذارم رو شکمم به نیت حفظ جفت جنینام
رو اکثر مواد غذایی تا بتونم برا حفظ جنینام ایت الکرسی میخونم بعد میخورم
زلستی نمازمم نشسته میخوندم
و یک هدیه گره گشا هم بود پنج شنبه اول بعد اذان مغرب یک یس تقدیم به حضرت ابولفضل پنج شنبه بعدش دوتا بعد اذان مغرب پنج شنبه بعد سه تا و پنج شنبه اخر چهار تا همشون تقدیم به اقامون حضرت ابوالفضل برای حاجت روایی بخوایین از مادرشون بخوان
دوم بهداشتی
اینک لباسمو عوض میکردم اما دو هفته کامل حموم نرفتم
سرویس هم فقط فرنگی استفاده کردم
سوم تغذیه
از یک هفته قبل روزی ده تا بادوم و یکی دوتا گردو
اووکادو رو چهار قسمت کردم از چهارروز قبل تا روز پنجم انتقالم استفاده میکردم البته روز انتقال یکی کامل
اناناس از پنج روز قبل شروع کردم خوردنش تا روز ششم
نشاسته و شیر پرچرب از یک هفته قبل شزوع کردم روزی یک قاشق نشاسته و یک لیوان شیر تا روز چهارده
شیر سویا از دو سه روز قبل تا روز هشت روزی دوسه لیوان
مویز روزی ده تا
خرمالو از دو سه روز قبل روزی یکی تا ششم
آب انار از دو سه روز قبل روزی یک لیوان
لوبیا سبز قبل انتقال
دو روز قبل و روز قبل انتقال کله پاچه
کاهو خیار فلفل و گوجه و جوانه گندم از بعد انتقال سالاد درس میکردم همراه روغن زیتون و لیمو به عنوان شام
به روزی یک عدد ابپز میکردم برا هضم راحتتر
میوه سیب و پرتقال و گلابی هم میخوردم اما کم
برا یبوست میتونین انجیر و الو بخورین اما روغن زیتونم خوبه
تخم مرغ ماکارونی سوپ مرغ مرغ کبابی سیب زمینی حلیم مرغ اینام بیشتر ناهارم بود
پینر و خیارم میخوردم
چایی رو کلا حذف کرده بودم نوشابه کلا حذف
استرس هم نداشتم
راستی چسب جنین هم زدم
اینو من ننوشتم ولی همه شو رعایت کردم ،ان شاالله شما هم مثل من با اولین انتقال مثبت میشی❤️