2777
2789
عنوان

امروز خواستگار زنگ زد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4860 بازدید | 210 پست
مثلا انتظار داری کجا ببینن؟ با عزت و احترام زنگ زدن با خانوادت صحبت کردنکمتر ناز بکن

دقیقا  بیان خونه و بعدا پسند نکنن  دردش بیشتره

بالاخره ازدواجهای سنتی باید یه جا همو ببینن دیگه

عزیزم این دوره زمونه که همه پسرا دنبال سو استفاده هستن

یه پسر عاقلی هم پیدا شده دنبال همسر خوب میگرده 

چه ایراد داره؟ 

بعدشم گاهی پسرا مثلا خیلی قد بلندن نمیشه زن ریز جثه براشون گرفت 

باید اول ببینن ظاهری به هم میخورن یا نه

اگه اوکی بود که جلو برن

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا از کجا شما رو میشناختن؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دقیقا بیان خونه و بعدا پسند نکنن دردش بیشترهبالاخره ازدواجهای سنتی باید یه جا همو ببینن دیگه

عزیزم منظورش از ناراحتی اینه خود ننش فقط فردا میخاد بیاد ک اگه پسندش کرد همه جوره بعد بره پسررو بیاره . 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

ببین دوست من   میفهمم چی میگی اما یه چیزی بهت بگم الان جامعه ایران درحال گذر از سنت به مدرنیتست وفکر کنم هرگز این گذر هم اتفاق نیفته!!! یعنی خانما شاغل شدن تحصیلکرده شدن اما هنوز جامعه بصورت بطنی  مردسالار ه یعنی بحث های پیچیده و اصلی هنوز  یه چیز توهوا ست یعنی هنوز یه جاهایی مادر طرف باید اول بپسنده خواستگار سنتی اینجوریه خصوصا تو خانواده های سنتی و مذهبی هنوز روال اینه مادر و خواهر بیان بعد عکس ببر بیار کنن بعد برن بیرون حرف بزنن مادرا هم باشن و الباقی ماجرا 

شمام یه مهلت بده شاید ازشون خوشت اومد اما اگر خوشت نیومد یک دقیقه هم تردید نکن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
به نکته ظریفی اشاره کردی😂

بخدا همینه 

ما بدبختا رو هیچکس نمیبینه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

ببین دوست من میفهمم چی میگی اما یه چیزی بهت بگم الان جامعه ایران درحال گذر از سنت به مدرنیتست وفکر ...

اینجوری سنتی نباید باشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خب تو پسند شدی ردش کن شعورم خوب چیزیه مگه میخواد گوجه بخره

دقیقاااااا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بنظر من زنگ بزنین بگین یه جلسه توی رستورانی جایی همو ببینین

نه دیگه گفتیم برو

آره قیافم خوبه بیبی فیس و بانمکم

نگاه وقتی پول ظاهر خیلی خیلی خیلی خفن و  موقعیت اجتماعی داشته باشی اول ب خاطر اون میان سمتت بعد به خاطر باطنت اوکی هست یا نه تصمیم میگیرن بمونن با طرف یا نه 

زیاد خود خوری نکن گل