2777
2789
عنوان

من و شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 20 پست
بچه خودمون نیس همش میترسم رنگ پوستش یا شکلش شبیه ما نیست همه بفهمند

دخترگل خیلی استرس داری وچشمت دنبال حرف مردمه...چه ربطی داره کلی خانواده هست که بچه هاشون اصلاشبیه شون نیست ...

ببخشید انتقال دوم مثبت شد پ چرا چهار بار انتقال دادی و اینکه خودت سالم بودی؟

اره .زیادی سالمم .بدنم واکنشش به دارو زیاده ...با داروی خیلی کم 18تا تخمک داشتم   اما چون مشکل مورفولوژی داره و اکتیو کیفیت جنین پایین میاد ....

دوتا انتقال بعدی برای بچه دوم بودماه پیش ازمایش ها رو دوباره انجام دادیم بازم همون مشکل .منتظرم پری شم و آقا هم زیر نظر ارولوژی تا بریم تخمک کشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره .زیادی سالمم .بدنم واکنشش به دارو زیاده ...با داروی خیلی کم 18تا تخمک داشتم اما چون مشکل مورفو ...

یعنی از قبل جنین نداشتی دوباره باید تخمک کشی کنی

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

یعنی از قبل جنین نداشتی دوباره باید تخمک کشی کنی

اره عزیزم ...18تا تخمک 11تا جنین شد که برام 4بسته کردن ......اولی منفی 

دومی دخترم   

سومی و چهارمی منفی 

الآنم برای تخمک کشی دوم دارم کارامو میکنم البته قبلش همس جان باید دارو مصرف کنن

اره عزیزم ...18تا تخمک 11تا جنین شد که برام 4بسته کردن ......اولی منفی دومی دخترم سومی و چهارمی من ...

میشه بگی چیکار کردی ک یکیش مثبت شدی  چی خوردی و اینا منم دوتا انتقال منفی داشتم قراره همین ماه برم انتقال بدم انشااللا،برام دعا کن

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

میشه بگی چیکار کردی ک یکیش مثبت شدی چی خوردی و اینا منم دوتا انتقال منفی داشتم قراره همین ماه برم ا ...

کار خاصی نکردم گلم ...چون اگه بلد بودم دوتایی بعدش منفی نمیشد  

فقط استرس نداشتم .همه چی رو بسپر به خدا.مامانم همیشه می‌گفت اگه خدا بنده خواست توهم بچه بخواه .

تلاشتو بکن انشالله نتیجه میگیری