2777
2789
عنوان

📸❌اسکرین پیام خونواده شوهر❌📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 76 پست
ببین تو بدترین شراایط هم زنگ نزدم بیان پایین کمکمفقط به شوهرم کفتن تا سه ماهگی‌نباید ختنه ش‌ کنینبه ...

بخوایی نخوایی زندگی کردن با خانواده شوهر تویه ساختمون دخالتا و مشکلات خودشو داره 

به جای اینکه باهاشون مقابله کنی مجبوری با این شرایط کنار بیایی 

از خانواده شوهر هیچ وقت هیچ توقعی نداشته باش 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بخوایی نخوایی زندگی کردن با خانواده شوهر تویه ساختمون دخالتا و مشکلات خودشو داره به جای اینکه باهاشو ...

توقع دارم دهنشونو ببندن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب این چه حرفیه دیر نشده الان خدمتکار بگیر نشون بده در ناز و نعمتی

دارم دیگه

بعد زایمان هفته ای دو روز

اینقد دعوا راه انداختن 

خودشون که پاشونو نذاشتن کمکم انتظاری هم نیست

کلا یکبار پسرم تو بینارستان دیدن یکبار خونه که اومدم

گفتن کارگرت آب میریزه خونه نم زده

کارگرت در باز گذاشده دزد میاد

کارگرت اب ریخته تو تراس حیاط گل شده

دیگه نباید بیاذ

نمیدونی چقد سنگ انداختن منم محلشون ندادم

خوب این چه حرفیه دیر نشده الان خدمتکار بگیر نشون بده در ناز و نعمتی

دارم دیگه

بعد زایمان هفته ای دو روز

اینقد دعوا راه انداختن 

خودشون که پاشونو نذاشتن کمکم انتظاری هم نیست

کلا یکبار پسرم تو بینارستان دیدن یکبار خونه که اومدم

گفتن کارگرت آب میریزه خونه نم زده

کارگرت در باز گذاشده دزد میاد

کارگرت اب ریخته تو تراس حیاط گل شده

دیگه نباید بیاذ

نمیدونی چقد سنگ انداختن منم محلشون ندادم

توقع دارم دهنشونو ببندن

همین که شوهرت پشتت برات کافیه بذارهر چی می‌خوان بگن سخته ها ولی تو به روی خودت نیار 

اونا هدفشون اینکه همین حمایت شوهرتو   ازت بگیرن تو اگه بخوایی باهاشون دهن به دهن بشی به هدفشون میرسن دیگه خود دانی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
همین که شوهرت پشتت برات کافیه بذارهر چی می‌خوان بگن سخته ها ولی تو به روی خودت نیار اونا هدفشون اینک ...

خیلی وقتا دعوامون میشه

مثلا سر عروسی درسته شوهرم نرفت ولی دعوامون شد

یا سر کارگر هی شوهرم میگفت ثارگرت این جوری کرده اونطوری کرده دعوامون میشد

تاثیر منفیشونو میذارن بالاخره

ببین تو بدترین شراایط هم زنگ نزدم بیان پایین کمکمفقط به شوهرم کفتن تا سه ماهگی‌نباید ختنه ش‌ کنینبه ...

ولی استارتر بازم قدر خانواده شوهرت بدون خانواده شوهر من بچه که به دنیا آمده بود انقدر من عذاب گذاشته بودن هر روز بلند می شدن کلی آدم می ریختند خونه ام که می خوان نوه اشون ببینند  یه بار سر یه چیز بی خودی مامانش دعوا راه انداخت و رفت.  با خودم گفتم خدا رو شکر حداقل تا چند وقت نمیان و ار دستشون راحتم.   فردا اول صبح دیدم یکی دستش گذاشته رو زنگ.   دیدم پدرشوهر و مادرشوهرم با اخم آمدن تو خونه که آمدیم نوه امون ببینیم تا ظهر نشستند و به منم محل نمی دادن تا دو هفته هر روز همین کارشون بود که یعنی منو عذاب بزارن که فکر نکن می تونی پای ما رو از خونه پسرمون ببری!   تموم اون روزها رو گند زدن بهش و رفتند 

یه روزهایی تصور کن ۸ صبح بچه رو می زاشتم تو کالسکه و از خونه می زدم بیرون و گوشی ام خاموش می کردم بلکه این تحفه ها دوباره سر زده راه نیافتن بیان خونم!   تا ساعت نزدیک ۱۲ که برمی گشتم خونه!   خدا ازشون نگذره!  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ولی استارتر بازم قدر خانواده شوهرت بدون خانواده شوهر من بچه که به دنیا آمده بود انقدر من عذاب گذاشته ...

فقط تو درک کردی چه حالی داشتم که این‌استوری گذاشتم

ببین اینا هم میخوان به این طریق عذابم بدن

اینا دیدن اینطوری من عذاب میکشم

اونا هم به مدل خودشون عذابت میدادن

واقعا خدا لعنتشون کنه زن زایمان کرده اذیت میکننن

جاریم پسرش سه سالشه

شوهرش پشتش تبود اینقد عذابش دادن شیرش داشت خشک میشد تا پای طلاق کشوندنش

خیلی وقتا دعوامون میشهمثلا سر عروسی درسته شوهرم نرفت ولی دعوامون شدیا سر کارگر هی شوهرم میگفت ثارگرت ...

عروسی رو که اشتباه کردی نرفتی شما دعوت یکی دیگه بودین ربطی به مادر شوهرت نداشت کارگرم اگه  حق با اوناست میگفتی خودم بش تذکر میدم  

فقط تو درک کردی چه حالی داشتم که این‌استوری گذاشتمببین اینا هم میخوان به این طریق عذابم بدناینا دیدن ...

من ۷ ماه با خانواده شوهر تو یه ساختمون بودم از دستشون زندگی نداشتم هر کسی می آمد تو خونه اشون  تاپ تاپ تو پله ها می دویدن در خونه ما که بلند شو بیا فلانی آمده!  انتظار داشتن هر مهمونی که میاد من برم بشینم پای صحبت های مسخره مهمونشون.   هر مهمونی که می خواستند بگیرن انتظار داشتن از صبح برم کمکشون.  هر مهمونی که می خواستن برن انتظار داشتند مثل بچه ها راه بیافتم دنبالشون !   نمی رفتم بعد که می آمدن می گفتند به خاله گفتیم که به عروسمون هم گفتیم بیاد نیومد و خاله بدش آمد. (آدم پیش همه فامیل خراب می کردن)    قالی می خواستند بشورند انتظار داشتند برم کمک.  رب می خواستند بپزن همین طور.   سبزی می گرفتند همین طور.  کلا وسط زندگیمون بودن   دیگه جونم برداشتم و فرار کردم!  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خوب خدا رو شکر. ولی خودت سر زبون و دم چشم ننداز. بی سر و صدا به زندگیت برس.

پیگه تو یه ساختمونیم 

یه سره پشت دوربین نشستن چک میکنن کی میره کی میاد

من ۷ ماه با خانواده شوهر تو یه ساختمون بودم از دستشون زندگی نداشتم هر کسی می آمد تو خونه اشون تاپ ت ...

اینا برعکسن

باورت میشه حتی شب عید هم دعوتمون نکردن؟ شب چله ها هم نگفتن بریم چایی بخوریم؟ دهدساله عروسشونم یه مهمون نداشتن؟؟؟

سالی سه نهایتن چهار بار بزور دعوت میکنه از سر کوچه ساندوتیچ میخره دو نفر یکی نصف کنیم یا پیتزا نصف کنیم!!!! خودش هم سالم وصحیح نمیپزه

اوایلچه سفره هایی مینداختم خجالت زده بشن اما انگار نه انگار