2777
2789
عنوان

کاش رسم مسخره ی ناهار و شام بعد از مراسم ختم جمع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 102 پست
آخه واقعا نمیشه مثلا طرفهای ما برای عذاب کل فامیل هرکسی هر شهری باشه میاد خب نمیشه که تعارف نکرد نمی ...

نه والا مهم نیست طرف کل غم دنیا رو دوششه ی خرما و حلوا اوکی ولی نه بخواد به فکر غذا دادن باشه تازه شعور ندارن که اکثرن ایراد هم میگیرن از غذا😐😂🥱💔💔

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

بخاطر خیراته

خیرات چی؟ بدبخت صاحب عزا با چشم گریون باید فکر سیرکردن یه جماعت باشه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم مامان بابام نمیزارن هیچوقت بریم میگن صاحب عزا گناه داره کلی هزینه کفن و دفن و.... غذاهم بخواد اضافه بشه بده بزارین مهمون های که از راه دور اومدن استفاده کنند 

به نظرم کار اشتباهی نیست هم خیراته  هم مهمون هایی که از راه دور اومدن غذاشون فراهمه ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

خیراته

خب خیرات حلوا و خرما و اینا نه به فکر تهیه غذا باشه طرف

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

خیرات چی؟ بدبخت صاحب عزا با چشم گریون باید فکر سیرکردن یه جماعت باشه

واجب نیست عزیزم 

هرکسی دوست داره اعلام میکنه ناهار یا شام تشریف بیارید منزل 

دوست نداره و نخواد بده اعلام نمیکنه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من و همسرم سنی نداشتیم برا صاحب عزا بودن واس همین خیلیا کمکمون کردن .. ولی خب هزینه ی همشو همسرم داد ...

بمیرم برای دلت خدا رحمتش کنه ایشالا بهترین اتفاقا بیوفته واستون❤

من و همسرم سنی نداشتیم برا صاحب عزا بودن واس همین خیلیا کمکمون کردن .. ولی خب هزینه ی همشو همسرم داد ...

عزیزم الهی بمیرم برات 

پسرتون چندسالش بود ؟! روحشون قرین آرامش 🥲🤍

نه والا مهم نیست طرف کل غم دنیا رو دوششه ی خرما و حلوا اوکی ولی نه بخواد به فکر غذا دادن باشه تازه ش ...

ایراد گرفتن واقعا زشته ولی خب مثلا یسری جاها رسم دارن غذا بدن مثلا عمه شوهر من فوت شد برای مراسم هفت و چهلم غذا ی عالمه درست کرده بودن برا فامیل من نرفتم انقد اصرار کردن زنگ زدن رفتم یا مادربزرگ پدربزرگم فوت کرد عمومینا تا چندروز غذا درست میکردن کلی همه اونجا بودیم 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بنظر من اون هزینه برای خیریه مثلا کودکان سرطانی یا جهیزیه یه دختر خرج شه خیلی ثواب بیشتری داره تا غذ ...

اره دقیقا ادم بیشتر ارامش و انرژی مثبت میگیره تا اینکه به دور و اطراف بخوای غذا بدی تهش بخوان حرفم دربیارن و ایراد بگیرن 

دو سالش بود

دلیل فوتشون چی بود؟؛

من خالم جوان ۱۸ سالش رو از دست داده خیلی افسرده و شکسته شده نمی‌دونیم چیکار کنیم براش تا از این حال در بیاذ