2777
2789
عنوان

چکار کنم بدنم و صورتم یه کم گوشت بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 70 پست

بیا من یکم گوشت و دنبه و چربی بهت بدم😫😫😫

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج برنج برنج که تو همه خونه ها هست

ماکارانی هفته ای دو سه مرتبه، پررر ملات

تخم مرغ اب پز و سیب زمینی اب پز هرروز (حداقل دو هفته) تا جوابدهی داشته باشه

مغزیجات،کره بادام زمینی، خوده بادام زمینی

خامه مربا، کره عسل، پیشنهادات صبحانه

برای صورتت هم، پفیلا خانگی

ژله ناشتا

بستنی

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
اره ممکنه لاغری زیاد صورت باعث زشنی هم بشه؟؟؟بینیمم خیلی بزرگه تو صورتم

درود.   لاغری نه تنها باعث بد اندامی میشه بلکه انواع بیماریای پوستی اسیب پذیری راحت دندون و بقیه اندام ها هم جزوشه(خودم در حال تجربه کردن تک تکشونم) 

🌌✨

برنج برنج برنج که تو همه خونه ها هستماکارانی هفته ای دو سه مرتبه، پررر ملاتتخم مرغ اب پز و سیب زمینی ...

خیلی از چیزایی که گغتی چاق نمیکنه،باعث پف صورت میشه نه چاقی

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

رژیم غذایی ک بت میدمو رعایت کنی راحت وزن اضافه میکنی ولی باید پول خرج کنی 

ببین غذاتو خوب و کامل بخور ولی غذای سالم سه وعده 

صبحانه.کره بادوم زمینی نون تست و نتلا با موز.تخم مرغ آبپز سیب زمینی آبپز یا صبحانه هایی ک خودت دوس داری ولی اینا چاق کننده ان 

نهار.باید نشاسته بیشتری مصرف کنی ولی پروتئین و کربوهیدرات هم جای خودشو داره مثلا برج و ماکارانی با ی تیکه سینه مرغ و سبزیجات ک از همه دسته های مواد غذایی ب بدت برسه 

شام بنظر من وعده شام نباید خیلی سنگین باشه ولی مثلا اگه بتونی تا ده یازده شب شامتو بخوری تقریبا یکی دو ساعت قبل خوابت هرچیزی میتونی بخوری برنج و خورشت یا حتی غذای نونی ولی باید قرص بخوری مثل زینک ک اشتهات بیشتر بشه 

بین هر وعده میان وعده بخور سیب یا موز یا ی شیرینی ژله آجیل جات و مغز ها خیلی خوبه ورزش هم کمک می‌کنه و در آخر باید بگم از جوانه ها یادت نره جوانه گندم و خرما و گردو رو باهم مخلوط کن بخور عالیه شیر خرما هر روز ی لیوان بخور با بستنی و موز و مغز عالی زود زود تپل میشی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خیلی از چیزایی که گغتی چاق نمیکنه،باعث پف صورت میشه نه چاقی

پف قند و شکر

اینها برگشت ناپذیرن و مثل قرص نیستن

خوردن این چیزها+ورزش اندام و صورتو عالی میکنه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
برنج و ماکارونی باعث پف میشه نه چاقی :)

من روزی دو وعده میخورم، دوازده سانت پایین تنه م بزرگ سد و کمرم سه سانت چاق شده

یه ساله که همینه، کمر باریک

همه جا پُر

ورزش فرم میده

نشاسته و پروتیین چاق کننده ن. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱