2777
2789

برای ترم یک پرستاری

و برای کسی ک در طول ترم درس نخونده روزی چندساعت لازمه تا طی یه هفته درسا جمع شه

برا پزشکی ک اگه در طول ترم نخونی صد در صد میفتی امکان هم ندارن بتونی یهو جمع کنی و پرستاری هم اونجوری ک من از بچه های پرستاری شنیدم سنگینه اونام 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس فارماکولوژی را چجوری جمع کنیم؟من البته پزشکی و پرستاری نیستم ولی سه روز هست هرکار میکنم یاد نمیگیرم.

مکانیسم اثر و... خوب یاد گرفتم.فقط اسم داروها را قاطی میکنم. اسمشون عوارضشون و اینکه ساختار هر کدوم چیه و...

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

وای ما هنوز فارما نداریم خداروشکر

من احتمالا اینو بیفتم

از صبح ۱۰۰ بار تکرار کردم الان دوباره یادم رفته بود کدوم دارو بلوک دهلیزی بطنی درجه ۱ میداد

یا مثلا کدومش آنتی کولینرژیک هست🥲

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

عه خوشبحالت من ۲۸ سالمه دارم میخونم برای کنکور ،اینکه از همه بزرگترم حس بدی بهم میده

نه بابا من که امسال بچه دار هم شدم ولی شاید باورت نشه حس میکنم ۲۰ سالمه و میخوام برم دانشگاه اگه بچه نداشتم که واقعا بیشتر احساس جوونی میکردم😅

اونو خیلی سنشون کمه😂 رشته قبلی که لیسانس گرفتم براش کار نبود دوباره درس خوندم یه رشته بخونم که کار داشته باشه 

توام بخون خیلی خوبه ایشاا..قبول میشی

نه بابا من که امسال بچه دار هم شدم ولی شاید باورت نشه حس میکنم ۲۰ سالمه و میخوام برم دانشگاه اگه بچه ...

عه پس ارزش داره بخونم آخه یه تاپیک زدم اینجا گفتن دیره برو یه کار آزاد یا یه مهارت یاد بگیر

🎻