2777
2789
عنوان

چه کنم آخه با این شوهر دارم گریه میکنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 39 پست
چیکار کردی ؟ هر دفعه میگه یا فقط یه بار ؟

ببین هربار دعوا میشه یه چیزایی میگه ولی دوبار از عمد داد زد و بلند گفت تا همسایه ها بشنون.

شاید اون اتفاق تو خانواده خودش نبوده ولی خودشم خانواده درخشانی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین هربار دعوا میشه یه چیزایی میگه ولی دوبار از عمد داد زد و بلند گفت تا همسایه ها بشنون.شاید اون ا ...

اتفاقایی که تو خانواده شوهر من میافته تا صدسال دیگه هم تو خانواده من قفله ، ولی خب اون پررو تر از منه ، من هیچوقت تو سرش نزدمشون ولی ازین به بعد میگم 

دندانساز سایت 🤩

اتفاقایی که تو خانواده شوهر من میافته تا صدسال دیگه هم تو خانواده من قفله ، ولی خب اون پررو تر از من ...

من چیزی تو سرش نمیزنم

هربار بعد از دعوا میگم ولش کن بچگی خوبی نداشته،عقده ای شده

ولی هربار یه چیزایی که من تو اتفاق افتادنش مقصر نبودم تو دعواها میزنه تو سرم و به روم میاره

اتفاقایی که تو خانواده شوهر من میافته تا صدسال دیگه هم تو خانواده من قفله ، ولی خب اون پررو تر از من ...

سعی کنین تمام پلهای پشت سرتونو خراب نکنین

احترام و حرمت از بین بره دیگه اون محبت سابق برنمیگرده 

با صحبت حلش کنین

هیچوقت هیچوقت هیچوقت از مشکلات و عیب و...خانواده تون به شوهراتون نگین...یه روزی ..جایی همونو میزنه توسرتون...هرچندخانواده خودش هم ازاون بدترباشن ولی کارخودشونو میکنن

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️