2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه واسه سیسمونی لباس کم گرفتی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 177 پست
این رسم های غلط اصولا بین شماها رواج داره قبول کنید خدایی هیجا رسم یلدایی نداره ک همش چشم و هم چشمی ...

شما خوبی عزیزم ترکا بدن   تا جایی که من اطلاه دارم جز ما همه اقوام فارس لر کرد و.. یلدایی میبرن عیدی میبرن 

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینو بگو والا

اتفاقا کار خوبی کردی ن زیاد نخر من طبق تجربه اطرافیان خودمم زیاد لباس نخریدم هرکی زیاد خریده پشیمون شده

بعدم بگو مگه تو بیابون گیر افتادم خداروشکر همه جا ک سیسمونی فروشی ریخته میرم مرتب براش لباس میخرم 

فقط کالسکه حتما بخر من فکر کردم بعد یکسال کاربرد داره دیدم یکی گفت چون یک سالگی بچه اش خریده زیاد استفادش نشده

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

فقط کالسکه حتما بخر من فکر کردم بعد یکسال کاربرد داره دیدم یکی گفت چون یک سالگی بچه اش خریده زیاد اس ...

خریدم عزیزم 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

الان اینا کمه 

و تو از حرف خواهر شوهرت ناراحتی ☹️

واقعا ته ذهن خودت فک میکنی خواهرشوهرت راس میگه ؟

این همه لباس چیه خریدی اخه همش نو میمونه رو دستت

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇
الان اینا کمه و تو از حرف خواهر شوهرت ناراحتی ☹️واقعا ته ذهن خودت فک میکنی خواهرشوهرت راس میگه ؟این ...

باور کن حالا این همه خریدم بازم سیسمونیه جاریمو میزنن سرم

مادرشوهرم که اون اول گیر داد باید مینی یخچالم بخری چون جاریت خریده الان منم خریدم گذاشتم گوشه اتاق توشم خالیه فقط واسه مدل

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙