2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه واسه سیسمونی لباس کم گرفتی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5953 بازدید | 177 پست
خب هرکسی داشته باشه میخره هرکسی هم نداشته باشه نمیخره چ ربطی به ما تبریزیا داره؟راجب لرا هم خیلی چیز ...

این رسم های غلط اصولا بین شماها رواج داره قبول کنید خدایی هیجا رسم یلدایی نداره ک همش چشم و هم چشمی و یه سریا سرش عزا میگیرن یه سریا دعوا میکنن یعنی فقط رسم بد و غلطه 

خدایی یه رسم بگید ک ما داشته باشیم و بد باشه ما اصلا رسم خاصی نداریم واقعا همش چیزای عمومه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
این رسم های غلط اصولا بین شماها رواج داره قبول کنید خدایی هیجا رسم یلدایی نداره ک همش چشم و هم چشمی ...

رسم یلدایی اگه فقط واسه ما تبریزیاس پس چرا شما لرا هم انجامش میدین😂نگو نه که خیلی لر توی اطرافم دیدم یلدایی میبرن

اگه اذیتتون میکنه خب کپی نکنید که آزاردهنده نشه واستون مگه ما میگیم هرکاری مامیکنیم بقیه هم انجام بدن😶😂

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رسم های غلط اصولا بین شماها رواج داره قبول کنید خدایی هیجا رسم یلدایی نداره ک همش چشم و هم چشمی ...

مثلا رسم دستمال خونی هم از شما لرا اومده بیرون خیلیاتون هنوزم انجام میدین ولی ما باوجود اینکه تبریزی هستیم خیلی روی یه سری مسائل تعصب داریم به شخصه دستمال خونی رو توهین به خودمون میدونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا رسم دستمال خونی هم از شما لرا اومده بیرون خیلیاتون هنوزم انجام میدین ولی ما باوجود اینکه تبریزی ...

کدوم احمقی گفته رفت دستمال خونی ماله ماست 😐😂😂😂این رسم ماله بلوچاست ما اصلا رو اینجور مسائل حساسیم ما اصلا دوران عقد خوابیدن خونه هم نداریم بعد دستمال خونی از کجاتون در میارید😐🤦🏻‍♀️😂

رسم یلدایی اگه فقط واسه ما تبریزیاس پس چرا شما لرا هم انجامش میدین😂نگو نه که خیلی لر توی اطرافم دید ...

والا بخدا ما رسم یلدایی نداریم حتی ذره ای ندیدم دورمون جالبه ما لریم میدونیم نداریم شما میگی دارید کل اینستاگرام منفجر شده از کلیپایی همون دخترایی ده سالتون ک ازدواج کردن یکسره میگن ما ترکا رسممونه دختر زود شوهر بدیم و یلدایی های مسخره و عجیب ما هیچی نمیگیم بعد معلوم نی این حرفارو از کجا در میارید😐😂

مثلا رسم دستمال خونی هم از شما لرا اومده بیرون خیلیاتون هنوزم انجام میدین ولی ما باوجود اینکه تبریزی ...

در ضمن گلم من کار ندارم حالا دستمال خونی متعلق به یه قومیت دیگست تااونام تازه یه سریاشون تازه یه سریا میرن کارت سلامت هم میگیرن ک ما لرا حتی یک نمونش هم نداشتیم ولی شما خودتون کل اینستگرام و منفجر گردید با رسم بچه شوهر دادنتون یه مشت بلاگر ده سال میان میگن ما رسممونه دختر زود شوهر بدیم الان ما باور کنیم؟😑😂

والا بخدا ما رسم یلدایی نداریم حتی ذره ای ندیدم دورمون جالبه ما لریم میدونیم نداریم شما میگی دارید ک ...

شما کلا انگار دلت از ترکا خیلی پره ولی نمیدونی چجوری خالی کنی در هرصورت جاش توی تاپیک من نیس برو باکسی که مشکل داری حلش کن عزیزم😶😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در ضمن گلم من کار ندارم حالا دستمال خونی متعلق به یه قومیت دیگست تااونام تازه یه سریاشون تازه یه سری ...

بهت توصیه میکنم حتتتتما بری این تاپیکو بخونی مخصوصا کامنت هایی که همشهریات گذاشتن😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجا که گفت کمه بگوشما لطف کن بخر براش

با خودم حرص میخورم ولی پیش خودش خیلی اهمیت نمیدم که فک کنه مهم نیست لجش دربیاد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرشوهر در جایگاهی نیس که همچین اظهار نظری بکنهباید میگفتی به نظر ما که کافیه، شما هم اگه فکر میکن ...

باورکن عکسشو اینجا گذاشتم همه گفتن زیادم خریدی اون از لجش میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40