2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه واسه سیسمونی لباس کم گرفتی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5702 بازدید | 177 پست
آره میگه خودت کمدو کوچیک گرفتی که لباس کم بگیری

اصلا اهمیت نده دیگ چیکار کنی 

از رو عمد میگ بیشتر بکیری ول کن ب حرفش گوش نده 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم دیگه چیکار کنم از دست خودشو مادرش

اصلا اصلا بهشون اهمیت نده .بزار هر چقدر میتونن حرص بخورن .اتفاقا اگر از من میشندی موقعهایی که خودشون میسوزن بیشتر حرف بار آدم میکنن .به نظرم کلا بهشون بها نده و خوش باش تا له بشن .

ما به عروسیمون خونه به نام خودش اونم ۱۵۰ متری و ماشین و ...چیزا دادیم .جهاز در حد یه مبل راحتی و سرویس غذاخوری بود و چند تا خورده وسایل آشپزخونه . اصلا به یه ورشونم نبود که جهاز نیاوردن ولی انقدر ادعا داشتن که نگو ،از لباس زیر میلیونی و وسایل آرایش مارک و ... 

بخدا اگر تونستیم کلمه ایی حرف بزنیم .بابام گفت احترام خودتون رو نگه دارید و هیچیزی نگید ما نیازی به وسایل اونا نداریم . ما هم حرف نزدیم .

حالا خودت قضاوت کن .اون این طوری شعور خودش رو زیر سوال میبره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ببخشید این چ حرفیه ما اینجا خواهر شوهر هم هستیم قرار نیست یکی به دیگه تیکه انداخته همرو سگ کنی و به ...

ولی قشنگ منظورم واضح دارم راجب چه خواهر شوهرایی حرف میزنم ،واضح نیست؟خواهر شوهر خیلی بیخود می‌کنه نظر گنده تر از دهنش بده،به جای تشکر

اصلا اصلا بهشون اهمیت نده .بزار هر چقدر میتونن حرص بخورن .اتفاقا اگر از من میشندی موقعهایی که خودشون ...

آره دقیقا مامانمم همین حرفو زد گفت اون نمیدونه به چی گیر بده تو تکمیل بردی الکی داره عیب میزاره

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

حالا منی ک ۱۶ هفته باردارم هنوز هیچ خریدی نکردم خواهر شوهرم ۲۴ دست لباس برای نینیم خریده 😁 قربونت خ ...

خب الان بگم خوشبحالت که خواهرشوهرت لباس خریده واسش؟واقعا که

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

خب الان بگم خوشبحالت که خواهرشوهرت لباس خریده واسش؟واقعا که

چرا فاز برمی‌دارین هم شما هم بقیه کاربران ک ریپ زدن ، من نوشتم هنوز خودم چیزی نخریدم اوضاع مالیمون خیلی افتضاحه ، داشتم تفاوت عمه هارو میگفتم ک یکی اینجوری یکی اونجوری 

والا لباسای شماهم خیلی زیاد و عالی بود 

من هنوز سر سوزنی نتونستم برای بچم خرید کنم ، هیچ پزی ندادم والا فقط قدر دان خونواده شوهرم بودم