توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبح همه ی گناهان ریخته،دیگه خیلی از کارهای ناپسند عادی شده،فکر نمیکنم در طول هزار سال پیش تا این حد بی دین و ایمانی اتفاق افتاده باشع،علنا مردم دارن اسلام و خدا رو انکار میکند.دیگع از این واضح تر
اره من ادم مذهبی نیستم ولی زیاد تحقیقات دارم یجا خوندم که تعداد مردا اونقدی کم میشه زنا به مردا الت ...
چه بد😐مردا چی میشن؟ میمیرن یا از مادر زاییده نمیشن؟
توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
اره من ادم مذهبی نیستم ولی زیاد تحقیقات دارم یجا خوندم که تعداد مردا اونقدی کم میشه زنا به مردا الت ...
چه بد😐مردا چی میشن؟ میمیرن یا از مادر زاییده نمیشن؟
کلاس دوم دبستان بودم یعنی سال ۸۹ یکی اومد تو مدرسمون گف نشانه های آخر زمان چنتاس....من دوتاش یادمه که خیلی تو دهنم میاد ...گف یمن رو به نابودی میره ..که چن سال بعدش عربستان با یمن جنگ کرد ....یکی هم گف پیکریکی از یارای امام حسین با شاهد پیدا میشه ....که چنسال پیش پیدا شد یه مردی که امام حسین دستمال به زخم سرش بسته بوده که وختی پیداشده خون تازه بوده و پیکر هم تازه ....یکی هم گف یه سید از خراسان حکومت مسلمانان رو به عهده میگیره که به نظرم آقا خامنه ای باشن