2777
2789

دارم دیوانه میشم تروخدا به دادم برسید 

چند  سالیه   مرگ یسری هارو حس میکنم 

جوری که حتی خانواده امم متوجه شدن و اولا توجه نمیکردن الان فهمیدن این قدرت رو دارم 

۵ نفر رو حس کردم و اتفاق افتاد 

دو روز پیش از دانشگاه میومدم رفتم مغازه داییم منو دید و گفت خانوم مهندس و و... کلی حرف زدیم یه سنگینی تو دلم افتاد که این قراره بمیره و عید رو نمیبینه تو چشاش نگاه کردم هی ندایی درونم می‌گفت اره میمیره 

الان داشتم   به این فکر میکردم پروفایل چی بزارم اکسم کنجکاو بشه پیام بده بهم گفتم الکی برم پروف انا لله و انا علیه راجعون بردارم بزارم پروف این کنجکاو بشه پیام بده بهم  تو ذهنم داییم گذر کرد 

به ابلفضل قسم همین الان زنگ زدن گفتن داییم فوت کرده 

تو شوک ام  این چه فکرای مسخره ایه میاد تو سرم چرا باید مرگ دیگران رو حس کنم  

داییم جوون بود سر حال و سالم ۳۵ سالش بود

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

داییت جوون فوت شده اونم همین الان ،داری تاپیک میذاری ؟

عجیبه حقیقتا

چیزای عجیبی میبینم تو این سایت

«يُحْيِي وَيُمِيتُ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»‍✨☄️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا این حسو دارن مامان منم خواب میبینه وقتی کسی قراره بمیره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
داییت جوون فوت شده اونم همین الان ،داری تاپیک میذاری ؟عجیبه حقیقتاچیزای عجیبی میبینم تو این سایت

خب چکار کنم گریه ام نمیاد ادمی ام نیستم گریه ام بیاد ناراحت بشم

میدونم چی می گی منم یبار ی استادمون ک نسبت ب بقیه هم کم سنتر بود این حس بهم دست داد ک این زود میمیره چند وقت پیش گفتم بذار اسمشو سرچ کنم ببینم یهو اعلامیش اومد بالا دقیقا دو ماه قبلش مرده بود..‌

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
میدونم چی می گی منم یبار ی استادمون ک نسبت ب بقیه هم کم سنتر بود این حس بهم دست داد ک این زود میمیره ...

من این ۶ امین نفری بود که اتفاق افتاد  چرا اینجوری شدم من اخه

من این ۶ امین نفری بود که اتفاق افتاد چرا اینجوری شدم من اخه

خواب های صادقه چی میبینی ؟؟نماز و معنویاتت در چ حده ط؟؟

من خودم خواب صادقه هم خیلی دیدم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
خواب های صادقه چی میبینی ؟؟نماز و معنویاتت در چ حده ط؟؟من خودم خواب صادقه هم خیلی دیدم

والا نماز نمیخونم اما بشدت با خدا دوستم و همیشه دارم حرف میزنم باهاش