2777
2789
عنوان

تروقران بیایید دارم دیونه میشم من چم شده مرگ همه رو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خواب اصلا نمیبینم ولی حس زیاد میکنم

میگن این حس تلقین شیطان هست منم این جوری میشدم یه ذکر خاصی داره که حالا یادم نیست دیگه می گفتم اون اتفاق نمی‌افتاد یا شاید هم به تاخیر میفتاد،به هر حال همه چیز دست خداست وظیفه یه انسان هم اینه که تو این جور موارد به خدا پناه ببره و بدونه اون فکر بد از شیطان هست به جاش فکر خوب کنه تا اتفاق خوب بیفته .وقتی خدا میگه فکر بد هم گناهه یعنی فکر بد ماهم خدایی نکرده رو دیگران تاثیر بد میزاره چون انسان تو این دنیا حتی روی فکرش هم می تونه‌ اختیار داشته باشه 

ممکنه بیماری هم باشه،فقط میخواستم بدونم مثلا چشم سومش باز شده یا نه چون خودم اینجوری بودم

چشم سوم (شیطان یه چشم وسط سرش پیشونی داره ),وقتی یه آدم چشم سومش باز میشه که با شیطان یکی بشه ،این بنده خدا چرا باید این طور بشه .دیدن نور و هاله و بیداری شب نشونه ی مشکل داشتن تارهای عصبی بدن هست .اعصاب به شدت آسیب میبینن حتی ممکنه تصاویری ببینی که وجود ندارن 😓

چشم سوم (شیطان یه چشم وسط سرش پیشونی داره ),وقتی یه آدم چشم سومش باز میشه که با شیطان یکی بشه ،این ب ...

شما خودت یه مدت با خلوص نماز شب بخون و غذای سبک بخور ببین حسی های پنهان توی وجودت تقویت میشه یا نه؟

چیزی که بهش میگن چشم سوم هیچ ارتباطی به شیطان نداره هرچند بعد از باز شدنش اون موجوداتی که شما بهش میگی شیطان رو بیشتر حس میکنی و میبینی 

کاربر آقا
چشم سوم (شیطان یه چشم وسط سرش پیشونی داره ),وقتی یه آدم چشم سومش باز میشه که با شیطان یکی بشه ،این ب ...

ن لزوما این نیست  اکثر  اونایی ک خیلی با خدا مانوس بودن و آدمای پاکی بودن چشم سومشون باز بود و چیزهایی میدیدن ک آدمای معمولی قادر ب دیدنشون نبودن.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
ن لزوما این نیست اکثر اونایی ک خیلی با خدا مانوس بودن و آدمای پاکی بودن چشم سومشون باز بود و چیزها ...

اینو یکی از استاد هام گفت ،نمیدونم شاید آدم‌های خیلی خوب هم داشته باشن و‌دو‌سویه باشه

آره مامان منم همین مدلی میبینه هیچی هم نمیگه بعد ک اون طرف مرد میگه چند شب پیش این خوابو دیدم

من آخرین بار روز قبلش خابم رو برا خاهرم گفتم فرداش طرف به رحمت خدا رفت خاهرم بهم زنگ زد گفت چه خابی دیدی طرف تازه فوت شد لرز گرفتم

چن بار نه همیشه