2777
2789

سر ی خودکار امتحان با خواهرم بحثم شد وسط بحثمون مادرم (!) گفت حرومت باشه غذاهایی که میخوری مرگ بخوری 

و جالبه الان منو خواهرم اشتی کردیم و اصن موضوع خاصی نبود همون بحثای خواهر برادری 

زندگی واقعا جالبه کاش حداقل تقصیری داشتم میدونستم چرا اینقد ازم بدش میاد با اینکه هربار من براش جشن میگیرم و دیگه برام مهم نیس..! 

داشت با خواهرم سر درسش بحث میکردن خواهرم درس نمیخونه 

دیگه برام مهم نیس بعد این همه توهین دیگه سر شدم

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

@toranjbanoo    

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

@toranjbano

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جانم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جانم

ببخشید میشه کمک کنید:(

عزیزم میفهممت ،تو مهربونی خودتو داشته باش اونم مادر نادان ،ببخشش ،سعی کن بیشتر فکر خودت باشی و خیلی نخواه برای جلب رضایت خودتو به عذاب بندازی ،در طول روز فقط یک کار رو براش انجام بده محض کمک ،و اصلا هم اهمین نده به حرفها و حساس نباش روشون تو همه خانواده ها اینه مهم اینکه اهمیت ندی به حرف ،

عزیزم میفهممت ،تو مهربونی خودتو داشته باش اونم مادر نادان ،ببخشش ،سعی کن بیشتر فکر خودت باشی و خیلی ...

دیگه واقعا هیچی از گلوم پایین نمیره🥲 ممنونم💗💗🙏

ببخشید میشه کمک کنید:(

عزیزم🥺🥺

ناراحت بودنت طبیعیه ولی خب گاهی اوقات بزرگ‌ترها هم تحت فشار استرس و خستگی هستند و ممکنه واکنش‌هایی داشته باشن و در لحظه کنترل خودش و از دست بدن، حرف‌های مادرت از سر خشم لحظه‌ای بوده، نه از احساس واقعی، ب خاطر همین ب دل نگیر قربونت برم وقتی اوضاع آرام شد، با مادرت صحبت کن و بهش بگو
"مامان، حرفی که زدی خیلی منو ناراحت کرد. نمی‌دونم چی شد که اونطوری گفتی، ولی دوست دارم بدونم آیا چیزی بوده که من اشتباه کردم؟"
با حرف زدن سوءتفاهم‌ها را برطرف کن😍🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیگه واقعا هیچی از گلوم پایین نمیره🥲 ممنونم💗💗🙏

قوربونت برم له دل نگیر اون نادونی میکنه ،میدونست به دختر برگ گلش تو نمی گفت،خیلی خودتو اذیت نکن واسشون ،بیش از اندازه توانت به خودت زحمت ندی خیلی به نفع ات