2777
2789
عنوان

دلم میخواد ب م ی رم

103 بازدید | 17 پست

پولی نداری کاری نداری 

کسی که دوستش داری رفته 

کسی دوستت نداره واقعاً هر کی میاد سمتت میخواد نیازشو بر طرف کنی کسی واقعا دوستت نداره 

پنج‌ساله پشت کنکوری به امید رسیدن به آرزوت باز یه آزمون میدی خراب میشه از مرداد دارم میخونم هیچی یادم نیست خراب کردم آزمون امروز برا جمع بندیا 

نمیخوام کار دیگه نمیخوام شغل دیگ چطوری ادامه بدم چرا هر چی میخونم یادم میره چرا سوالات آشناست ولی نمیتونم حل کنم 

چیکار کنم واقعا چطوری دکتر شم 

عزیزم کاملا درکت میکنم بیا بغلم 😥🫂♥️

دلم میخواد بمیرم 😭😭

ولی جرئت خودکشی ندارم نمیدونم کی خوب میشه همه چی کی منم خوشحال میشم 

کی اعتماد به نفسم برمیگرده کی به کسی وابسته نخواهم بود از همه لحاظ مالی احساسی و...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قراره حتما دکتر شن مگه ! مثلا اگه رفته بودی پرستاری الان فارغ‌التحصیل بودی در آمدم داشتی

آزاد میشد پول نداشتم برا آزاد وگرنه امسال میتونستم برم آزاد 

سالها قبل نمیشد 

دلم میخواد بمیرم 😭😭ولی جرئت خودکشی ندارم نمیدونم کی خوب میشه همه چی کی منم خوشحال میشم کی اعتماد ب ...

منم مثل خودتم بخدا حال و روزم فقط گریه و گریه میخواستم چندبارم خودمو بکشم ولی جرئت ندارم می‌دونم اون دنیا رو هم از دست میدم فقط دارم همینطوری ادامه میدم بدون هیچ هدفی تا ببینم کی میمیرم 🥲🥲 

منم مثل خودتم بخدا حال و روزم فقط گریه و گریه میخواستم چندبارم خودمو بکشم ولی جرئت ندارم می‌دونم اون ...

من هدفم دارم تلاشم میکنم کاش نتیجه میداد حداقل 

کاش یه رشته باشه که بگم می‌ارزید این همه پشت کنکور بودن

منی که دو سال پشت کنکور بودم میگم هیچی ارزش پشت موندن نداره. ولی امیدوارم در نهایت مثل من از نتیجه راضی باشی قلباً

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

دلم میخواد بمیرم 😭😭ولی جرئت خودکشی ندارم نمیدونم کی خوب میشه همه چی کی منم خوشحال میشم کی اعتماد ب ...

من الان چون حسم  ی طرفه بود  دارم حد و مرز برای خودم تعیین میکنم که دیگه تو ذهنم براش افکار نسازم و همش به اون لحظه ای های فک کنم که اون باشه اینطوری خیلی حالم بهتره یعنی دارم به خودم میقبولنم که اون منو نمی‌خواد و منم نباید دوستش داشته باشم