2777
2789
عنوان

پسرم چشه به نظرتون⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
بگیر بچه رو ببر دکتر اون سه سالشه حالیش نمیشه شمای مادر باید ببریش دکتر و اگه میکروب گرفته باشه قاطع ...

اون که حتما🥲 اگه میکروب معده باشه میکوبم دهن خواهرم ابرو براش نمیزارم

باهم قهریم بعد از اونور دهنی خودشو می‌کنه تو حلق بچم

همیشه برام مشکل درست میکنه

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بخدا هزار بار خواستم ببرمش چکاپ باباش نزاشتهمن خودم زار میزنم وقتی ازش رگ میگیرن ولی بفکر سلامتیشم ت ...

عزیزم میدونم فشار مالی زیادی روی مردم عادی جامعه  وجود داره ولی بیماری بچه از اون موضوعاتیه که آدم باید حتی بخاطرش قرض بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زودتر باید میبردی دکتر

نشد😔 بخدا انقد بی پول بودیم بچم خوردنی میخواست می‌بردم خونه بابام تا اونا براش بخرن

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

نشد😔 بخدا انقد بی پول بودیم بچم خوردنی میخواست می‌بردم خونه بابام تا اونا براش بخرن

خدا بزرگه گلم

انشالله چیزی نیس

ناراحت نباش

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
عزیزم میدونم فشار مالی زیادی روی مردم عادی جامعه وجود داره ولی بیماری بچه از اون موضوعاتیه که آدم ب ...

آخه انقد قرض کردیم که دیگه نمیشد بخدا🥲😔 ۷۰ تومن بدهی بالا آوردیم یهو شوهرم دو سه هفته بیکار شد و..... 

منم نمی‌دونستم انقد جدیه مریضی پسرم

الان واقعا نگرانشم 

میترسم میکروب معده باشه می‌دونم میکروب معده باشه شوهرم دیگه ولم نمیکنه و باعث میشه اختلاف بینمون بیوفته

اونم بخاطر بیشعور یسریا ک فکر میکنن دهنیشون از برگ گل پاکتره

خدا بزرگه گلمانشالله چیزی نیسناراحت نباش

ممنونم عزیزم انشاالله ♥️🫂😔

اون که حتما🥲 اگه میکروب معده باشه میکوبم دهن خواهرم ابرو براش نمیزارمباهم قهریم بعد از اونور دهنی خ ...

عزیزم حالا الکی مریضی رو به خواهرت ربط نداره و هرچی تو دلت داری سر اون بنده خدا خالی نکن خیلی وقت ها سیستم ایمنی ضعیف میشه و میکروب های دستگاه گوارش که همیشه هستن موجب ایجاد مشکل میشن و در ضمن شما و یا ما متخصص میکروب شناسی و پزشک نیستیم که بگیم صد در صد بچه میکروبی شده

یعنی لچه سه ساله یکماه توی این وضعیت نبردیش دکتر؟الان هم به جای رسوندنش به درمانگاه میای تو نی نی سا ...

چندوقت یکبار اینطور شده🥺شرایطشو نداشتم لطفاً نپرید بهم

اشکال نداره فردا ببرش ان شاءالله که مشکل خاصی نیس نگران نباش

قربونت انشاالله 🫂♥️

میبرم حتما

باید دکتر عفونی ببرم یا گوارش ؟

عزیزم حالا الکی مریضی رو به خواهرت ربط نداره و هرچی تو دلت داری سر اون بنده خدا خالی نکن خیلی وقت ها ...

راستش اگه چیزی هم نباشه من ازش خیلی ناراحتی دارم

خیلی برا بچم برا زندگیم مشکل درست کرده تا الانشم

بخدا بستنی چوبی رو تا نصف فرو می‌کنه تو دهنش لیسش میزنه بعد میده به بچم بخوره

حرف منم گوش نمیکنن خانوادم طرف اونن 

هر دفعه باعث بیماری بچم که میشه من باید به شوهرم جواب پس بدم 

بخدا امروز پول نداشتم برم نون بگیرم اونوقت باید بچمو دکتر ببرم

خیلی وقتا اینجوری برام مشکل درست کرده اینبار هم اگه بخاطر خواهرم باشه واقعا دیگه اعصابم نمی‌کشه🥲🥲🥲🥲

به نظرم گوارش اطفال باید ببری

پس باید حضوری برم سراغ دکترش

نمی‌دونم دکترش بعد یکسال قبولش می‌کنه یا نه آخه خیلی سرش شلوغ شده نوبتش گیر نمیاد