2777
2789
عنوان

پسرم چشه به نظرتون⁉️⁉️

181 بازدید | 29 پست

سه سالشه 

یکماه اخیر ، چند وقت یکبار بالا میاره یهو 

قبلش خیلی تشتشه و آب میخوره و آب پرتقال هوس می‌کنه و....

بعد گاهی بهش میدیم ک خودش با لیوان بخوره میلرزه کاملا بدم میلرزه 

یکم بعد یهو بالا میاره!

چند روز یبار هم میگی شکمم درد می‌کنه در طول روز چند بار میگه شکم درد داره

کم اشتها شده بااینکه قرص معده میخوره 

یسری غذاها که قبلا می‌خورده دیگه نمیخوره مثل مرغ! که قبلا عاشق مرغ بود

دیگه می‌خوام دکتر ببرمش ، هیچوقت هم چکاپ ازش نگرفتیم بخاطر اینکه همسرم نزاشت دلش براش می‌سوخت می‌گفت رگ نداره اذیت میشه آزمایش خون بده 

هیچ علایم دیگه ای جز این نداره چش شده؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزم هی آب خورد 

بعد بالا آورد🥺واقعا نمی‌دونم چشه 

من احتمال میکروب معده میدم🥺چون خواهرم و خانوادم دهنی خودشونو میکنن تو حلق بچم

حرف منم گوش نمیدن 

کاش میشد از اینجا برم خلاص بشم از دست خانواده ها 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

امروزم هی آب خورد بعد بالا آورد🥺واقعا نمی‌دونم چشه من احتمال میکروب معده میدم🥺چون خواهرم و خانوادم ...

عزیزم مسمومیته. احتمالا ویروسه زود بچه رو ببر اخه تا الان چرا نگهش داشتی

الان دیگه میخوای ببریش دکتر گلم؟؟؟؟؟؟فورا بچه رو ببر اب بدنش کم نشه

مدام بالا نمیارع 

چندوقت یبار فقط یکبار بالا میاره 

من فکرکردم مسموم شده یا سردیش کرده الان یکماهه چندوقت یبار شاید هفته ای یکبار اینطور میشه دیگه باید ببرمش 

میترسم چیز خطرناکی باشه

عزیزم مسمومیته. احتمالا ویروسه زود بچه رو ببر اخه تا الان چرا نگهش داشتی

آخه اینکه همیشگی نیست عجیبه

هفته ای یبار فقط هم یکبار بالا میاره دیگه هیچی🥺

مدام بالا نمیارع چندوقت یبار فقط یکبار بالا میاره من فکرکردم مسموم شده یا سردیش کرده الان یکماهه چند ...

قطعا چیزی هست . ببخشولی داری در حق بچه ظلم میکنی بقیه مهمتره حرفشون یا بچت.

خودت ببرش فردا دکتر

تهش میگی هیچ علائم دیگه ای نداره!!! این علائم که داره هم زیاده زودتر باید ببریش دکتراین چه دلسوزی هس ...

بخدا هزار بار خواستم ببرمش چکاپ باباش نزاشته

من خودم زار میزنم وقتی ازش رگ میگیرن ولی بفکر سلامتیشم 

تا الآنم دکتر نبردم فکر میکردم مسموم شده یا سردیش شده خیلی هم دستمون خالی بود نتونستم ببرم

ولی فردا دیگه میبرمش 🥺😔

امروزم هی آب خورد بعد بالا آورد🥺واقعا نمی‌دونم چشه من احتمال میکروب معده میدم🥺چون خواهرم و خانوادم ...

بگیر بچه رو ببر دکتر اون سه سالشه حالیش نمیشه شمای مادر باید ببریش دکتر و اگه میکروب گرفته باشه قاطع با خانواده برخورد کنی

قطعا چیزی هست . ببخشولی داری در حق بچه ظلم میکنی بقیه مهمتره حرفشون یا بچت.خودت ببرش فردا دکتر

میبرمش حتما

شرایطشو نداشتم بخدا وگرنه زودتر می‌بردم 

تاحالا اینطوری نشده بود فکر نمی‌کردم ادامه پیدا کنه