2777
2789

از سرکار میام گریه می‌کنه مامان چرا رفتی پیش بقیه بچه ها تو مامان منی مامان اونا نیستی که 😂🤦‍♀️نمیدونم چیکار کنم کلافم کرده ۶ سالشه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

مگ دخترت پیش نمیره؟

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

اووووخ وایییی😂😂 چ حسووود😂خداحفظش کنه😂

راس میگ خب😂😂😂

ی لحظه خودمو جات تصور کردم😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووخ وایییی😂😂 چ حسووود😂خداحفظش کنه😂راس میگ خب😂😂😂ی لحظه خودمو جات تصور کردم😂😂

😂😂😂😂🤦‍♀️

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

نه از مهر باید بره

گلم شش سالشه

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بهش اطمینان بده تو تنها دختر منی من میرم سر کار پول در بیارم که بزای دختر قشنگم اسباب بازی بخرم میوه ...

انقدر گفتم زبانم مو در آورده 

وای خدا یه حسود گوکولی😂😂😂بکو منم نمیرم مامانشون بشم ک اونا هم مامان دارن

نمیفهمه 😂🤦‍♀️

عزیزم نمیدون دخترم کی باید بره پیش     فرۻ کن  ۹۸آذر۱ دنیا اومده سال۱۴۰۴ باید بره پیش دبستانی یا ۱۴۰۵