2777
2789
عنوان

اینجا خیلی سطح خانما بالاس

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 85 پست
وضع ک خوبه . ولی نه دیکه هم ب قول خانمه لکسوس 6 میلیاردی داشته باشه ث هم مرده خوشتیپ باشه ث هم زنه ق ...

خوشتیپ بودن رو الکی میگن مردی که هم پول داسته باشه هم جذاب باشه  اهل زن گرفتن نیست

ولی اینکه خونه به نام بزنه عادیه

اطراف من همه خانما شوهرشون خونه به نامشون زده در صورتی که اینجا برای ۳ دونگ هم شوهرشون راضی نمیشه

{ خانم هستم }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خانمه ای میگفت با دوس پسرم میرم بیرون از بس خوشگله زنا بهش نگاه میکنن . مخشو میزنن . نکنه مخشو بزن ...

اینجا هر دقیقه ده تا تاپیک خیانت و شوهر هول میزنن بعد شما یکی گفت دوست پسرم خوشگله یکی گفت ماشینم فلان مدله میگی همه نی نی سایتیها   شوهرای پولدار و خوشگل و لکسوز سوار دارن اصلا عجیب نیست بین این همه بدبخت ی چند نفر ادم خوشبخت هم باشن 

همه دروغ میگن باور نکن کسی که همچین موقعیتی داشته باشه آنقدر عادیه براش که نمیاد تاپیک بزنه براش کسا ...

باورت میشه من نگفتم عکس بفرس . مثلا میخواس بگه سطحمون معمولیه . بعد دیدم رفته عکس از پشت لکسوس فرستاده کذاشته تو نی نی سایت ک من باور کنم پولداره   این خز بازیا دیگه چیه .

اینجا هر دقیقه ده تا تاپیک خیانت و شوهر هول میزنن بعد شما یکی گفت دوست پسرم خوشگله یکی گفت ماشینم فل ...

همه وضعشون خوبه اینجا دیکه.  من اصن پراید سوار ندیدم اینجا نصف خیابونا پراید و پژوعه

خوشتیپ بودن رو الکی میگن مردی که هم پول داسته باشه هم جذاب باشه اهل زن گرفتن نیستولی اینکه خونه به ...

حالا کاربره رو برو تو تاپیکای قبلم پیداش کن . ولی مث این بلاکرا تاپیک میزنه پ توش عکس میذاره و ی جمله عاشقانه . تو همه منی از این چیزا

ی خانمه ای میگفت با دوس پسرم میرم بیرون از بس خوشگله زنا بهش نگاه میکنن . مخشو میزنن . نکنه مخشو بزن ...

خب شما همون یه دونم به این سایت روا نمی داری😂😂 خب اینجام مثل همه جا همه جور آدمی هست

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
حالا کاربره رو برو تو تاپیکای قبلم پیداش کن . ولی مث این بلاکرا تاپیک میزنه پ توش عکس میذاره و ی جمل ...

خب اون یه کاربر رو بیخیال شو

اکثریت اینجا هم مثل جامعه هستن

ولی سطح مالی شوهرشون به نظرم بهتره که اینا میتونن کار نکنن و همش اینجا باشن

{ خانم هستم }
خب اون یه کاربر رو بیخیال شواکثریت اینجا هم مثل جامعه هستنولی سطح مالی شوهرشون به نظرم بهتره که اینا ...

همون یکی برام عجیبه . اخه کسی ک ماشین خوب داشته باشه ک مث بجه ها عکس نمیده 

باورت میشه من نگفتم عکس بفرس . مثلا میخواس بگه سطحمون معمولیه . بعد دیدم رفته عکس از پشت لکسوس فرستا ...

میگم ، رویاهاشون اینه .

به دروغ میگن زندیگمونه تا حالشون خوب باشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همون یکی برام عجیبه . اخه کسی ک ماشین خوب داشته باشه ک مث بجه ها عکس نمیده

چرا اتفاقا وقتی کسی از اول پولدار نباشه اما یه شوهر پولدار گیرش بیاد

دلش میخواد پز بده و از همه چیزاش عکس میذاره 

{ خانم هستم }
چرا اتفاقا وقتی کسی از اول پولدار نباشه اما یه شوهر پولدار گیرش بیاددلش میخواد پز بده و از همه چیزاش ...

اخه من ب ماشینش کاری ندارم.  این ک از تاپیکای احساسیش و این ک گفت میرم با شوهرم دور دور و بچه ای ک داشت و خوب احساس این ک شوهرشم خوشتیپ بود تو ذهنم اومد . و ی حسرت عمیق خوردم . گفتم اینا همه چی دارن.  من چی دارم؟  من جقد،داغونم