بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی خانمه ای میگفت با دوس پسرم میرم بیرون از بس خوشگله زنا بهش نگاه میکنن . مخشو میزنن . نکنه مخشو بزن ...
اینجا هر دقیقه ده تا تاپیک خیانت و شوهر هول میزنن بعد شما یکی گفت دوست پسرم خوشگله یکی گفت ماشینم فلان مدله میگی همه نی نی سایتیها شوهرای پولدار و خوشگل و لکسوز سوار دارن اصلا عجیب نیست بین این همه بدبخت ی چند نفر ادم خوشبخت هم باشن
همه دروغ میگن باور نکن کسی که همچین موقعیتی داشته باشه آنقدر عادیه براش که نمیاد تاپیک بزنه براش کسا ...
باورت میشه من نگفتم عکس بفرس . مثلا میخواس بگه سطحمون معمولیه . بعد دیدم رفته عکس از پشت لکسوس فرستاده کذاشته تو نی نی سایت ک من باور کنم پولداره این خز بازیا دیگه چیه .
باورت میشه من نگفتم عکس بفرس . مثلا میخواس بگه سطحمون معمولیه . بعد دیدم رفته عکس از پشت لکسوس فرستا ...
میگم ، رویاهاشون اینه .
به دروغ میگن زندیگمونه تا حالشون خوب باشه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
چرا اتفاقا وقتی کسی از اول پولدار نباشه اما یه شوهر پولدار گیرش بیاددلش میخواد پز بده و از همه چیزاش ...
اخه من ب ماشینش کاری ندارم. این ک از تاپیکای احساسیش و این ک گفت میرم با شوهرم دور دور و بچه ای ک داشت و خوب احساس این ک شوهرشم خوشتیپ بود تو ذهنم اومد . و ی حسرت عمیق خوردم . گفتم اینا همه چی دارن. من چی دارم؟ من جقد،داغونم