2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا دست دوم بهتر نیست

گلم اگه اشنا داری که ازت سود کم بگیره که طلای نووبخر.

چون دست تو طلافروش اجرت و درصدی از سود رو میگیره ازت ولی چیزی نمیگه. پس همون نووبخر و ازش استفاده کن

طلا دست دوم بهتر نیست

چرا خوبه یه پیج هست کارای ظریف زیاد میذاره ببینشون حدود چیزی ک میتونی بخری دستت میاد mehrta_gold_gallery

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نمیدونم دلار چجوری باید بخرم

دلار ازاد میخری دیگه میتونی بزاری اینا جاهایی که امانت نگه میدارن اسمشونو یادم نمیا د

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

شما که اقتصاد دانی خوب پیشنهاد بده🤭

یادم نمیاد ادعای اقتصاد دانی کرده باشم

ولی حالت تهوع دارم از این وضعیت 

15 تومن 3 گرمم نمیشه ولی 30 تومنم داشتی زندگیت با طلا خریدن ذره ای عوض نمیشه

لذا خرده اسکناس ته حسابتو خرج کن

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
یادم نمیاد ادعای اقتصاد دانی کرده باشمولی حالت تهوع دارم از این وضعیت 15 تومن 3 گرمم نمیشه ولی 30 تو ...

خوب ببین با توجه به شرایط نابسمان کنونی اگه کسی پارسال ۳ گرم خریده بود الان پول ۶ گرم طلا رو داشت ولی پول ۳ گرم پارسال اگع تو بانک بود هیچ تغییری نمیکرد. پس طلا بهترین گزینست همه که ندارن یهو برن ۲۰ گرم بخرن. میشه کم کم طلای ریز خرید بعد بزنیشون به هم یه تیکه درشتر برداری. من یه ۲۰ تومن داشتم از زمانی ک طلا ۳۵۰۰ بود میخواستم بخرم خورد ب بارداریم نشد برم چون استراحتم اینقدر ناراحتم ک چرا نخریدم الان شد گرمی ۵ تومن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست