دوستان من یه ساله عقدم و یک ماهه امدم سر خونم .. شوهرم به شدت جاریم نگاه میکنه و خیره میشه و چشمش دنبالشه .. جاریم ده سال ازشوهرم بزرگتره و ۱۷ سال عروس این خانوادس .. منو شوهرم بیرون هم بریم جاریم حسودی میکنه .. و وقتی شوهرم بش خیره میشه جاریمم خیره میشه لبخند میزنه . دیشبم شوهرم نگاه رونای جاریم میکرد به شوهرم گفتم نگاهات کنترل کن اولش عصبی شد ولی کل دیشب به شدت بام مهربون شد دلیلشم نمیدونم .. یعنی تو جمع بیشتر چشمش دنبال جاریمه تا من .. ممکنه عاشقش باشه یا رابطه ایی باشه؟ از اول عقدمون هم گفت ک من با زنداداشم خیلی صمیمیم و سر به سرش میذارم ولی جدیدا چون من راضی نیستم دیگ اینکار نمیکنه .. خیلی ناراحتم بفکر طلاقم نمیدونم چکار کنم توروخدا کمکم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حساس شدی ، نگاهاش عادیه و منظور خاصی نداره به دلت بد راه نده
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
پس درست گفتم حساس شدی شدید .. شیطون رو لعنت کت تاپیکتو هم قفل کن .. اینا تا تو دلت آشوب بپا نکنن و زندگیتو خراب نکنن دست بردار نیستن
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹