یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه توقعاتی داری که نمیتونه برآورده کنه؟اینکه اخلاق و برخوردش خوبه خیلی مهمه ها تصور کن خیلی پولدار ب ...
ببین همه ی دوستام شوهراشون پولدارن ، پولدارای با اخلاق به خدااا ، مشکلاتشون خیلی مسخرس به نظرم، ولی شوهر من فقط اخلاق داره، خدایا چه کنم؟ حس میکنم عقب موندم از زندگی
چه توقعاتی داری که نمیتونه برآورده کنه؟اینکه اخلاق و برخوردش خوبه خیلی مهمه ها تصور کن خیلی پولدار ب ...
ببین همه ی دوستام شوهراشون پولدارن ، پولدارای با اخلاق به خدااا ، مشکلاتشون خیلی مسخرس به نظرم، ولی شوهر من فقط اخلاق داره، خدایا چه کنم؟ حس میکنم عقب موندم از زندگی
ببین همه ی دوستام شوهراشون پولدارن ، پولدارای با اخلاق به خدااا ، مشکلاتشون خیلی مسخرس به نظرم، ولی ...
اگه شغل و درآمد داره که امکان پیشرفت هست درمورد اخلاق دیگرانم شما ظاهر رو میبینی تو بطن زندگیشون نیستی یا نمیدونی چه مشکلاتی دارن پس مقایسه رو بذار کناااار و قدر زندگیتو بدون که داری ناشکری میکنی
مقایسه مثل خوره میفته به جون زندگی آدم. آرامش و از آدم میگیره
دقیقا من الان آرامش ندارم . از بچگی مامانم منو با دوستام مقایسه میکرد ، عادت شده برام ، الان خودم خودمو مقایسه میکنم، فکر میکنم زندگی بقیه خیلی بهتر از منه ، فکر میکنم همه جا خبریه جز خونه ی من.
اگه شغل و درآمد داره که امکان پیشرفت هست درمورد اخلاق دیگرانم شما ظاهر رو میبینی تو بطن زندگیشون نیس ...
کارمند هست، تو کارمندی جای پیشرفتی نیست خیلی مگه معجزه ای رخ بده، ببین انقدر اعتماد به نفسم اومده پایین که اصلا خودمو زندگیمودوست ندارم ، در صورتی که واقعا هم قشنگم ، هم تحصیلکرده ام هم هنرمندم ، و .. میدونم نسبت به خیلی ها بهترم ولی چند تا از دوستام هستن که از نظر من خیلی خر شانس بودن ، چه کاری چه مالی چه ازدواجی، همش خودمو آزار میدم و خودمو در مقاممقایسه با اونها قرار میدم و بازنده میشم
کارمند هست، تو کارمندی جای پیشرفتی نیست خیلی مگه معجزه ای رخ بده، ببین انقدر اعتماد به نفسم اومده پ ...
خب بهتره بهش فکر نکنی و به شرایطت فعلن رضایت بدی چون دوره و زمونه جوری شده که زندگیا سخت شده و بدون حمایت مالی پیشرفت سخته و سرعت کمه مطمئن باش همسرتم میخاد بهترین زندگی رو بسازه ولی شاید کسی مالی پشتیبانی ازش نکرده و خودش بار مسائل و مشکلاتو رو ب دوش میکشه ک باید درکش کرد
دقیقا من الان آرامش ندارم . از بچگی مامانم منو با دوستام مقایسه میکرد ، عادت شده برام ، الان خودم خو ...
مامان منم دائم من و مقایسه میکرد. مشکل شما رو داشتم. هیچ وقت از زندگبمراضی نبودم . رو خودم کار کردم. تو خودم این حس و از بین بردم. خداروشکر زندگیم تغییر کرد.