2777
2789

چیزی که واقعاً هر روز دارم می‌بینم چه تو مجازی چه نی نی سایت چه تو واقعیت چه دوست چه آشنا چه غریبه و واقعا منو متأسف می‌کنه نگید به تو چه چون زندگی دوست صمیمیم زندگی خواهرم عزیز ترین آدمای زندگیم فقط با این موضوع ك بیخیال خیانت همسرشون بودن و برش میگردوندن به هر طریقی بهم خورد و واقعاً ناراحتم من..

یکی هست شوهرشو با دعا نگه داشته هفته به هفته دعا نویس میره میگه تا وقتی اثر دعا هست همه چی خوبه بهم محبت می‌کنه کافیه یه روز اثرش بره دیر میکنه و باهام بد خلقی می‌کنه منم می‌دونم با یکی دیگه ست دوباره میرم تمدید میکنم دختره رو ول می‌کنه برمیگرده محبت می‌کنه کادو و مسافرت و فلان دوباره یه روز دعا باطل میشه باز میره پیش دختره...

یکی هم هست میگه به من چه بره با هزار تا دختر دیگه مهم خرج منه ك میده..

اون یکی میگه چیکار کنم به خاطر بچه هام موندم..

به نظرتون خیانت انقد بحث عادی و طبیعی هست ك یه آدم براش مهم نباشه؟

اون بچه های بدبخت بزرگ بشن فکر میکنین همه چی حله؟ شاید طلاق بگیرین بهتر از این باشه بچه هاتون بزرگ بشن و این بار اونا مچ شوهرتونو با یه زن یا ی دختر دیگه بگیرن و کل آیندشون با دیدن این صحنه خراب بشه کلی آسیب کلی تروما کلی طرحواره...

یادتون باشه انسان هیچ وقت تو محیطی ك بیمار شده درمان نمیشه!

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانت موضوعی نیست که دل طرف باهاش اروم بگیره، این به جو جامعه برمیگرده، اینکه یه زن بعد طلاق شاید جایی نداشته بره و خیلی چیزای دیگه، وگرنه چه مردی با خیانت زنش کنار اومده؟؟؟!!!

خیانت موضوعی نیست که دل طرف باهاش اروم بگیره، این به جو جامعه برمیگرده، اینکه یه زن بعد طلاق شاید جا ...

دقیقاً این بیشترین چیزیه ك منو آزار میده کِی مردا کوچک‌ترین خیانت و تحمل کردن ك زنا همیشه تحمل میکنن؟

درسته می‌دونم یه سری شرایط طلاق ندارن ولی یه نهاد هایی هستن میتونن تو هزینه زندگی کمکشون کنن ، کلی شغل برای خانوما هست الان دیگه شرایط سال ۸۵ نیست درآمد و زندگی فقط برا مرد باشه الان خانوما خودشون یه پا شیر زنن منتها تغییر شرایط سخته و اکثر مردم ترجیح میدن شرایط فعلی رو برای خودشون عادی جلوه بدن و ادامه بدن 

دقیقاً این بیشترین چیزیه ك منو آزار میده کِی مردا کوچک‌ترین خیانت و تحمل کردن ك زنا همیشه تحمل میکنن ...

اره عزیزم خانما واقعا از این نظرها قوی شدند، ولی خب شما هم دارید ایران زندگی میکنید، وقتی که یه مرد برای خیانت جدا میشه، میگند حق داشت از بس زنش را ازاد گذاشته بود خوشی زده بود زیر دلش خیانت کرد، ولی یه مرد که خیانت کنه میگند وای ببین ایا چقدر خانمش کمش گذاشته بود مرد مجبور به خیانت شد، خدا نکنه زن شاغل باشه، وای اگه میشست توی خونه اینحور نمیشد و .... اگه بچه داشته باشه و خانم بخواد طلاق بگیره، نه تو مادری اینده ی بچت چی میشه و ... خانما قوی شدند ولی جو جامعه و حرفهای دیگران درست نشده. جالبه همه ی این حرفها هم خانما برای هم میزنند.

اره عزیزم خانما واقعا از این نظرها قوی شدند، ولی خب شما هم دارید ایران زندگی میکنید، وقتی که یه مرد ...

اصلا زندگی نباید بر اساس حرف دیگران باشه هیچکس نمیتونه این حرفا رو بزنه مگر این که ما اجازه بدیم، به قول دکتر انوشه : شما نگران حرف مردمی؟ این مردم پشت خدا هم حرف میزنن ما ك دیگه بنده خداییم