2777
2789

...ک برین جای (بیرون ،مهمونی یا...)

بعد ب هر دلیلی اون جایی که میخواستین برین کنسل بشه

حس بد بتون دست میده و هر جور شده ی جای میرین ک زحمتتون ب هدر نرهه؟

و اینکه خیلی براتون این مورد پیش اومده؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله 😁

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

نه😂

اتفاقا دیروز پیش اومد

حلسه داشتم کنسل شد

بعد عکس خط چشممو فرستادم برا شوهرم گفتم نگاه کن حداقل یکی اینو دیده باشه قبل اینکه پاک کنم یه ساعت زمان گذاشتم

ولی شوخی بود، حس بد دست نداد بهم به اون صورت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ن اصلا مگ خودم کافه ای جایی برم 

خونه کسی عمرا چون بدم میاد کسی لحطه اخری بهم زنگ بزنه یا سرزده بیاد 

کسیم دوروبرم نمیشناسم بیکار باشه همون موثع زنگ بزنم پاشه بیاد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من چون همیشه خیلی کار دارم برا یه مهمونی باید از کارم بزنم 

توی مرحله ی آخر کنسل بشه ناراحت می‌شم ولی اونقدر برام مهم نیس 

چیزیه که شده دیگه😅با شوهرم می‌رم یه جایی قطعا با اون بیشتر خوش می گذره🥹