2777
2789

همه کارامو به زور انجام میدم 

اون که بود حتی از خوردن جایی هم لذت میبردم 

همه چی برام قشنگ بود 

اما الان ۲ماه مثل مرده متحرکم خیلی حالم بده هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه 

به مرگم راضی شدم چطوری خودتونو نجات دادین از این حال ؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با گذشت زمان همه چی عادی شد برام ..

همیشه اینجور نیست

من خودم تجربه داشتم که زمان یواش یواش کم رنگ و کم اهمیتش کرد ولی یه موردی پیش اومد که بعد از نزدیک دو سال هنوز داغش کم نشده

کاش میشد بشی🖤💔
کنار نیومدم من هنوزبدون اون هیچی خوب نیست دیگه

چرا اینجوریه؟انگار فقط ادم نفس میکشه و حسرت روزایی رو میخورم که داشتمش همش میگم چرا اون موقع به اندازه کافی از بودنش از دیدنش لذت نبردم چقدر کوتاه بود عمر خوشیم دلتنگی داره خفم میکنه

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

برای من پنج ماهه رفته 

زندگیم مثل جهنمه 

با هر قلوپ چایی که می خورم اشکامم سرازیر می شه 

دلم واسه صورت زیباش تنگ شده 

برای خنده هاش 

برای بوی گردنش 

می دونم داداشمم تو اون دنیا دلش خیلی برای من تنگ شده 

ازدواج ک کردم همه چیو فراموش کردم چسبیدم ب زندگیم

معمولا جایگزین حال ادمو بهتر میکنه ولی باید اون جایگزین رو بیشتر دوست داشته باشی 

اوه با هم بودید؟؟

بله جوری ضربه خوردم که دیگه تا ابد نمیتونم بلند بشم و اعتماد کنم به کسی بعد اون ماجرا کلا روحیه و طرز فکرم خیلی عوض شد دیگه همه چیز رنگ و بوی دیگه ای میده

کاش میشد بشی🖤💔