اما الان ۲ماه مثل مرده متحرکم خیلی حالم بده هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه
به مرگم راضی شدم چطوری خودتونو نجات دادین از این حال ؟
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا اینجوریه؟انگار فقط ادم نفس میکشه و حسرت روزایی رو میخورم که داشتمش همش میگم چرا اون موقع به اندازه کافی از بودنش از دیدنش لذت نبردم چقدر کوتاه بود عمر خوشیم دلتنگی داره خفم میکنه
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
معمولا جایگزین حال ادمو بهتر میکنه ولی باید اون جایگزین رو بیشتر دوست داشته باشی
بله جوری ضربه خوردم که دیگه تا ابد نمیتونم بلند بشم و اعتماد کنم به کسی بعد اون ماجرا کلا روحیه و طرز فکرم خیلی عوض شد دیگه همه چیز رنگ و بوی دیگه ای میده