2777
2789
عنوان

اگه مرد زگیل تناسلی داشته باشه ینی قبلا رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این چه حرفیه که همه دارن

متاسفانه درصد ابتلا به HPV خیلی بیشتر از چیزیه که تصور میکنید 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
عزیزم به حرفای اینجا اهمیت نده الان دیگه ۸۰‌درصد دارن این بیماریو.فقط برو دکتر دارو بخور،آمپول بزن و ...

عزیزم اینکه شما و 80درصد اطرافیانتون دارین و به حرف کسی هم اهمیت نمیدین دلیل نمیشه تعمیم بدین به کل جامعه!!!!!

اتفاقا از الان باید به فکر باشه بقیه هم بدش رو نخاستن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

اکثر دکترا میگن از دسشویی الود و فلان نمیگیری احتمالش خیلییی کمه

حالا یا استخر بوده یا رابطه ب احتمال زیاد

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
عزیزم اینکه شما و 80درصد اطرافیانتون دارین و به حرف کسی هم اهمیت نمیدین دلیل نمیشه تعمیم بدین به کل ...

مگه من گفتم به فکر نباشه؟لطفا کامل بخونین نظرمو و نظری هم ندین چون با شما نبودم

اینکه گفتم ۸۰ درصد دارن طبق آماره و من و اطرافیانم توش باشیم هم ایرادی نداره شما حرص نخور

torob_cheh_kids لباس بچگونه میفروشم برو نگاه کن دوس داشتی فالو کن

عزیزم حتما ی تحقیق مفصلتر درموردش بکن دکتر برو و مواظب خودت باش

من از ی دکتر شنیدم ک میگفت اگه کسی ک زگیل داره نشسته باشه لب استخر بعد شما محل تناسلیتون زخم باشه بشینین همونجا، میگیرین

ببین چقد درصدش کمه

۹۸ درصد رابطه باعث انتقالشه

عزیزم اینکه شما و 80درصد اطرافیانتون دارین و به حرف کسی هم اهمیت نمیدین دلیل نمیشه تعمیم بدین به کل ...

دقیقا دارن عادی سازیش میکنن دوستم شوهرش داشت میگفت راجع به گذشتش تحقیق کرده فهمیده با زن های خراب رابطه داشته طفلک خیلی ناراحتم بود

La Ra

عزیزم این چیزا از رابطه با انسان هایی هست که با هزارن نفر رابطه جنسی داشتن

کاش اینجور بود که شما میفرمایید 

ولی متاسفانه خیلیا تک پارتنر هستن و مبتلا میشن ،چرا؟ چون پارتنرشون قبلش با کسی ارتباط داشته که اون مبتلا بوده 

بالاخره این یه چرخه اس 

الآنم مثل سابق نیست  که هر کسی در تمام طول زندگیش صرفا و فقط با همسرش ارتباط جنسی داشته بوده باشه ،اکثر ( یا حداقل درصد بالایی ) از ادما قبل ازدواجشون یه گذشته این مدلی دارن( من به شخصه پسندم نیست و از نظر خودم پذیرفته نیست این مسئله ولی بالاخره واقعیت جامعه امروز ما همینه نمیشه انکارش کرد) 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.