2777
2789

یکی از دلایلی که دلم نمی خواد ازدواج کنم!🤣🤣

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

نه دیگه خواهر میترسم شناسایی شم .شاید از فامیلام توی نی نی سایت عضو باشن .به همون اسم راضی باش 🥺.

باشه عزیزم

گفتم فامیلیت شاید حسینی،احمدی،موسوی چیزی باشه🤣🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو همین موقعیتم بدترش اینجاست که تازه تبریکم میگن بهتتتتتادم میخواد ذوب شه😅😑

فکرکن شب عروسی،همه پسرا ودخترای فامیل میدونن قراره چه اتفاقی براتو ن بیوفته😈🤣🤣🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

اینا قدیمی شده😈

خیلی حس بدیه 🤣🤣🤣تو خیابون راه میری همه میفهمن چیکار کردی 🤣

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

من تو همین موقعیتم بدترش اینجاست که تازه تبریکم میگن بهتتتتتادم میخواد ذوب شه😅😑

تبریک میگن ته حرفشون اینه که آفرین انقدر زدی تا گرفت😂😂 آفرین به عملکرد به پشتکارت

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞