2777
2789

کجا زبان یاد گرفتین ؟

من می‌خوام زبان یاد بگیرم که ان شاءاللّه یروز بتونم مهاجرت کنم 

از هرکی که پرسیدم گفت فقط بچسب به زبان که خیلییی مهمه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم قصدم مهاجرته 

میشه لطفاً بگی چند سالتونه

من زبان انگلیسی رو کم کم می‌خوام شروع کنم .

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

منم قصدم مهاجرته میشه لطفاً بگی چند سالتونهمن زبان انگلیسی رو کم کم می‌خوام شروع کنم .

من ۱۹ سالمه

می‌خوام از الان بخونم که برای ارشد برم و راحت شم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

من ۱۹ سالمهمی‌خوام از الان بخونم که برای ارشد برم و راحت شم

تقریبا هم سنیم 

ولی من قصدم دانشگاه رفتن نیست می‌خوام برنامه نویسی بخونم با زبان تافل بدم برم 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

تقریبا هم سنیم ولی من قصدم دانشگاه رفتن نیست می‌خوام برنامه نویسی بخونم با زبان تافل بدم برم

موفق باشید عزیزم 💚

تقریبا هم سنیم ولی من قصدم دانشگاه رفتن نیست می‌خوام برنامه نویسی بخونم با زبان تافل بدم برم

کلاس زبان میرید؟

منم ۱۶ سالمه میخوام برم چند سال دیگه....

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
کلاس زبان میرید؟منم ۱۶ سالمه میخوام برم چند سال دیگه....

ارره عزیزم می‌خوام برم کلاس 

موفق باشی ولی به نظرم از همین الان زبان بخون وقتت زیاده 

من آیلتس نگرفتم اما تو دانشگاه زبان خوندم و اینها توصیه های استادمون هست

بستگی داره سطح زبانی خودت در چه حد باشه

گول تبلیغات هایی که میگن ۶ ماهه کار میکنن و ایلتس میگیری نخور اونا مال کسایی که زبانشون عالیه و فقط تکنیک های آزمون آیلتس رو یاد میگیرن چون آیلتس هم مثل کنکوره باید برای کسب نمره خوب چند سالی زحمت بکشی

کانال فرا زبان توی یوتیوب فیلم های آموزش زبان خوبی داره

یسری کتاب هم هست که توی کانال زبان آفرینش  قسمت کتاب

منابع آیلتس رو گفته حتی دست دو هم میفروشن کسایی که از قبل آزمون دادن و لازم ندارن دیگه.

در کل اینکه همه چیز بستگی به سطح خودت داره و اینکه تو کدوم مهارت ها بهتری یا کدومش نیاز به معلم داری

شاید لازم باشه فقط برای تصحیح ریتینگ کلاس بری و یا هزینه کنی حتی آنلاین هم تصحیح میکنن.

یه توصیه دیگه اینکه اگه میخوای مکالمه ات خوب بشه نگو واسه آیلتس میخوام چون هزینه گزافی میگیرن ب جاش بگو مکالمه میخوام یا میخوام مهارت اسپیکینگم به سطح b2 برسه. تعیین سطح هم فراموش نشه

و اینکه مدرک آیلتس تاریخ انقضا داره حواست باشه

میتونی قبلش ماک بدی و تمرین کنی چون هزینه آزمون اصلی به دلار حساب میشه و گرونه

سعی کردم نکات اصلی رو بهت بگم موفق باشی

ارره عزیزم می‌خوام برم کلاس موفق باشی ولی به نظرم از همین الان زبان بخون وقتت زیاده

من از الان میخونم ولی منبع معتبری ندارم ........ 

میخوام کلاس زبانم برم ولی خیلی طول میکشه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
من آیلتس نگرفتم اما تو دانشگاه زبان خوندم و اینها توصیه های استادمون هستبستگی داره سطح زبانی خودت در ...

خیلی‌ ممنونم ازتون 

من زبانم صفره 

دلم میخواد یه جا باشه که باهاش شروع کنم و تا سطح بالا جلو برم 

خیلی‌ ممنونم ازتون من زبانم صفره دلم میخواد یه جا باشه که باهاش شروع کنم و تا سطح بالا جلو برم

امتحان کن ببین خودخوان میتونی یادبگیری یا نه

اگه نشد 

کلاس معمولی برو نگو آیلتس میخوام تا به سطحی برسی مثلا A2 یا B 1

بعدش خودخوان شروع کن با همون فیلم های کانال فرازبان

امتحان کن ببین خودخوان میتونی یادبگیری یا نهاگه نشد کلاس معمولی برو نگو آیلتس میخوام تا به سطحی برسی ...

خیلی‌ خیلی‌ ممنونم 🙏🏻 💚 

لطف کردین 💚