2777
2789
عنوان

بنظرتون بهمن واسه خونه تکونی خوبه یازوده

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
منم نمیرسم بنظرت فرشارو کاملا خشچ تحویل میدن ؟؟

آره،چون الان سرشون خلوته،من یه سال نزدیک عید دادم،نه تمیز شسته بودن نه کاملا خشک،نمدار داده بودن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آره،چون الان سرشون خلوته،من یه سال نزدیک عید دادم،نه تمیز شسته بودن نه کاملا خشک،نمدار داده بودن

پس بهمن میدم بشورن   سعی میکنم روز افتابی بفرستم  باید تاکیدم کنیم خوب خشک کنن 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیرسم بنظرت فرشارو کاملا خشچ تحویل میدن ؟؟

من پارسال دی ماه دادم خشک بود نم نداشت.همون روزا برف و‌بارون هم میومد. فکر کنم دستگاه خشک میکنه. ولی از بهمن ب بعد گربه شور میکنن چون فرشا زیاد میشه و تمیز نمیشورن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
من پارسال دی ماه دادم خشک بود نم نداشت.همون روزا برف و‌بارون هم میومد. فکر کنم دستگاه خشک میکنه. ولی ...

اره دقیقا  خدا کنه واسه منو هم خوب خشک کنن

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....