2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 43 پست
٦ سال پیش مطمینی??? یعنی بدون سود اجرت و... میشه گرمی ٧٠ تومن!!!!اخه من ١٠ سال پیش طلا خریدم گرمی ١٠ ...

یادش بخیر طلا ثابت بود قیمتش 😐

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

فروختی یا نه؟ من خودم امسال نزدیک ۲۴۰ میلیون طلا فروختم برای خرید خونه

اره شوهرم زورم کرد اما برمیگشتم عقب عمرا نمیفروختم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی ب شهرم نداره.طلای نو با اجرت۷ درصد رو به کیفیتش باید شک کنی

چه شکی???

از طلافروشی میخری شرکتی هم هست و نو 

بعضی طلافروشها کارهای کم اجرت میارن بدون اجرت میدن تو سود ٧ درصدش جبران میشه براشون و دو درصد از سود خودشون کم میشه نهایتا ولی مشتری جذب میکنند

شهرم برا این پرسیدم که من تهرانم اینجا هستن همچین مغازه هایی

اره شوهرم زورم کرد اما برمیگشتم عقب عمرا نمیفروختم

مبارک باشه ان شاءالله  دوباره  میخری منم تیکه تیکه تو این مدت خریدم  بالاخره باید جاش پر بشه کمه ولی باز قابل قبوله😆🥺 تا الان ۳ گرم شده 😁کو  تا ۶۰ گرم🥺🥺

🥀🖤💔

یادش بخیر طلا ثابت بود قیمتش 😐

ثابتم نبود ولی ی مبلغ کمی میرفت روش سالانه مثل الان نبود

یادمه طلا گرمی ١٠٠ تومن بود ما میگفتیم دیگه ارزش نداره برای پس انداز بخری😐😐😐کااااش این روزها قابل پیش بینی بود برامون😞😞😞

مبارک باشه ان شاءالله دوباره میخری منم تیکه تیکه تو این مدت خریدم بالاخره باید جاش پر بشه کمه ولی ...

چی بگم خواهری طلاهام بود ارزشش بیشتر بود ایشالاه ک زمینه جبران کنه♥️

ثابتم نبود ولی ی مبلغ کمی میرفت روش سالانه مثل الان نبودیادمه طلا گرمی ١٠٠ تومن بود ما میگفتیم دیگه ...

اره ببین نوسانش در حد 2هزار تومن تا نهاااایت 6هزار بود یادمه گرون شه بود همه میگفتن وای طلا رفت بالا گرمی 103 بود بعد ریخت اومد رو 96هزار تومن 😂😂😂وای بخدا یجور برام خنده داره 96هزار تومن انگار مال 100 سال پیشه چیشد یهو شروع کرد با سرعت جت حرکت کرد

بعدم مگه همین ماه پیش طلا 4نبود جیشد شد 5200

اره ببین نوسانش در حد 2هزار تومن تا نهاااایت 6هزار بود یادمه گرون شه بود همه میگفتن وای طلا رفت بالا ...

اره دقیقااااا من پارسال همین موقعا قیمت طلا رو از طلافروشی گفتم گرمی ٢٦٠٠ بود الان تقریبا دو برابر شده صبح داشتم فکر میکردم اگه سال دیگه هم دو برابر بشه.....😳😳😨😨

اره دقیقااااا من پارسال همین موقعا قیمت طلا رو از طلافروشی گفتم گرمی ٢٦٠٠ بود الان تقریبا دو برابر ش ...

تازه بیشر از دو برابر شایدم بشه خاک به گورشون کنن🥲

چه شکی??? از طلافروشی میخری شرکتی هم هست و نو بعضی طلافروشها کارهای کم اجرت میارن بدون اجرت میدن تو ...

تهرانی جان تو همون تهرانشم گشتم اجرت ۷ درصد بدرد لای جرز میخوره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
تهرانی جان تو همون تهرانشم گشتم اجرت ۷ درصد بدرد لای جرز میخوره

من که میرم میخرم و تا بحال کلی هم سود کردم ازش شکرخدا

نمونه شم عینااااا تو مغازه ها و پاساژهای طلافروشها میبینم با خداااا تومن اجرت و مردمم چقدرم استقبال میکنند

امروزه طلا رو با هدف سرمایه گذاری میخرند ولی ملت ما عادت دارند وقتی یکی کارش درسته عیب بگذارند و بگن حتما بی‌حکمت نیست!!!

به هرحال موفق باشی دوست عزیز