2777
2789
عنوان

امروز اسم عجیبی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 108 پست

احتمالا اون شب خوشی زده بود زیر دلشون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

حداقل خورشید یا خوشه

خوشی چیهههه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یه عده کلا انتخاب نکنن هیچییی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اینجوری نمیشه 

باید بریم در ثبت احوال دعوا راه بندازیم این چه وضعیه 😑😂

ما خودمون تو اشناهامون اسم دخترش رو گذاشته صورتی😐😑

بیزبون بچه بزرگ بشه چقدر خجالت بکشه 

چقدر صبر کنه تا هیجده سالش بشه اسمش رو عوض کنه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اسم همکارم و خواهرهاشآویشنپونه پامچالپدر و مادرشون مهندس کشاورزی هستن

چه باحال😂😂😂😂

آویشن سمه با پامچال پونه قابل هضم تره

ما نعنا سادات شنیدیم ....😂😑

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

فردا پس فرپدا این بره مدرسه کلی مسخرش میکننکاش قبل انتخاب اسم ب این چیزاهم فکرکنن

عزیزم درست میگی بچه ها مسخره میکنن اما وظیفه ی من و شماست به بچه هامون یاد بدیم نباید میخره کنن،اسم دختر من گندم و اسم پسرم دیار ،دخترم پارک که میبردمش بچه ها مسخره ش کردن،حتی تازه که به دنیا اومد از اقوام بی شعور خودمون،من واسم مهم نبود اما تو پارک دخترم اذیت شد،باهاش صحبت کردم معنی اسمش بهش کفتم و و گفتم اون بچه ها اشتباه کردن نباید مسخره کرد،شک ندارم پسرم هم اذیت میکنن اما اگه صد بار برگردم عقب همین اسمارو واسشون انتخاب میکنم