2777
2789
عنوان

خیلی سبز یا میکرو مسئله این است

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
شیمی منابعتون چی بود؟من نشر الگو داشتم خوب نبود ولی مبتکران گرفتم عالی بود

مبتکران داشتم منم 

خیلی سبز ولی بیشتر کار کردم چون وقت نمیکردم سوالای عجیب غریب مبتکرانو بزنم 

درسنامه ی مبتکرانو ولی استفاده میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر خالم کلاسای یحیوی رو می رفت ولی متاسفانه نتیجه خوبی هم ندید🥲

خوبیش اینه شما که الان دداری خیلی سبز میزنی ارتقا پیدا میکنی به کامل زدن نشر الگو
قضاتی رو  ببینی میتونی بری برا نردبام

کلا خیلی سبز و میکرو و ... همشون شبیه همن ؛ شاید یه خورده تفاوت داشته باشن که به چشم نمیاد

ولی معمولا همه با لحن و توضیحات خیلی سبز بیشتر حال میکنن 

من خودم خیلی سبز داشتم برای همه ی اختصاصی ها 

وقتی خیلی سبز رو تموم میکردم میرفتم میکرو میزدم صرفا برای این که تا جایی که امکان داره تیپ سوال های مختلف رو دیده باشم ؛ درسنامه هم فقط از خیلی سبز می خوندم و از میکرو فقط تست هاش که تمومم نشدم ، نشد مهم نبود

آخرش که دیگه مطمئن میشدم میرفتم سراغ آی کیو .. واقعا توی یه سطح دیگه بود سوالاش

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

بستگی به درصدت داره 

اگه توی آزمون هایی که میدی درصدهات حدودا 80اینا هست آی کیو بزن که بتونی بازم بالاتر ببری 

اگه نه که موج آزمون بزن

ولی معمولا آی کیو رو وقتی میزنن که تا حد زیادی روی مباحث مسلط باشن وگرنه  واقعا سوال های سطح بالایی داره و ممکنه باعث شه خدایی نکرده حس کنین هیچی بلد نیستین

برای همین میگم تا وقتی مطمئن نشدین که مسلطین سراغ آی کیو نرین

🪷Passo per passo verso il sogno🪷