2777
2789
عنوان

وایی خیلی ناراحتم من خیلی زشتم دیروز همه به دوستم پا دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 118 پست
درسم خیلی خوبه

پس همونو بچسب..... رمز موفقیتت همونه.. واقعیتش منم هیچ وقت نخواستم با دوست پسر و ... اینا باشم. الان من شوهری دارم که شوهر دوستام(همونا که پسرا براشون صف می کشیدن) به گرد پاشون هم نمیرسه.مهم کیفیته... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نع اتفاقا همون دوستم که میگم حتی سویشرتشم قرض بوده

منم با دوستم رفتم بیرون پسره اومد به دوستم شماره داد دوستم نگرفت دوست پسره گفت که به این بده گفتش نه این نگاه نمیکنه 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
پس همونو بچسب..... رمز موفقیتت همونه.. واقعیتش منم هیچ وقت نخواستم با دوست پسر و ... اینا باشم. الان ...

چه عالی 

انشالاه همیشه خوشیخت باشین و رابطتون پایدار بمونه🍀🍀

چشم میچسبمم به درسم

عزیزدلمم فقط ۱۵ سالته

انقدر راه پیش رو داری که این فکر ها رو نکنی

کلی اتفاق خوب قراره بیفته برات عجله نکن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

عزیزدلمم فقط ۱۵ سالتهانقدر راه پیش رو داری که این فکر ها رو نکنیکلی اتفاق خوب قراره بیفته برات عجله ...

نه اصلا قصدم رل زدن نبود 

میگم من قیافه ندارم که کسی بهم نخ ندادن 

وگرنه دنبال پسر نیستم

اخه یکی دوتا هم نبودن ۷ نفر بهش نخ دادن

پسر میدونه به کی بده که دست رد به سینش نزنه شک نکن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

حالا اینم در نظر بگیر من ازدواج کردم سی سالمه دوست هنوز مجرده با اینکه کلی پسر دورش بود.

نکرده که فکرت بهداینجور چیزا میرهبدو برو سر درس ات بچه

وای وای وای چشم عباس اقا ترسیدم بعدم

بار آخرت باشه تو تربیت مامانم گوه خوری میکنیا 

انتقاد داری به خودم. انتقاد کن 

حق نداری به تربیت مامانم توهین کنی