2777
2789

بچها  چی فکر میکردی چی شد ورژن شوهرشو بیاید بریم 

فک میکردین با کی  و چه خصوصیاتی ازدواج کنین 

تهش شکهرتون چی شد

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونچیزی که فکر میکردم با اون چیزی ک شد زمین تا اسمون فرق داشت

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
با اکسم که بعدش همسرم شد نکسم 😂

خب خصوصیاتشون منظورمه دیه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اونچیزی که فکر میکردم با اون چیزی ک شد زمین تا اسمون فرق داشت

چه فرقی

فکر میکردم ازدواج کنم طرفم مرد زندگی و با شخصیت باشه درصورتی شخصیت کلامی و... نداشت

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

فکر میکردم شوهرم یه شکموی غرغرو باشه نتونم تحمل کنم 

ولی برعکس شد خداروشکرررر چون خیلی دعا میکردم شکمو و غرغرو نباشه می‌ترسیدم 😄 خیلی دوست ندارم مدام غذا درست کنم از آشپزی متنفرم

اما به این نتیجه رسیدم هرکی میگه ملاک من برای ازدواج اینه،با کسی ازدواج میکنن که شبیه تصورشون نیست

وقتی مهر ومحبت شخصی توی قلب کسی بیوفته،اصلا ادم به معیار وتصور اتی که قبلا داشت فکرنمیکنه😂😂😂🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

خب خصوصیاتشون منظورمه دیه

دقیقا خصوصیات مد نظرم

جوون اختلاف سنی کم تحصیلات شغل ثابت خوش قیافه مالی در حد ماشین و رهن خونه و جهیزیه اینا همه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اما به این نتیجه رسیدم هرکی میگه ملاک من برای ازدواج اینه،با کسی ازدواج میکنن که شبیه تصورشون نیست

ولی من واقعا ملاک هام خیلیم برام مهمه 

اولیش  خانوادس 

دوم اخلاق  این دو تا رو نداشته باشه مخصوصا ک خواهرم ازدواج ناموفق داشته درجا چشمم ترسیده رها میکنم طرفو

چه فرقی

فکر میکردم با یه ادم منطقی و عصاقورت داده ازدواج کنم ولی بایه ادم متفاوت ازدواج کردم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

فکر میکردم همسرم مثل خودم عاشق کتاب خوندن باشه منطقی باشه دوتایی مشکلاتمون رو حل کنیم دوتایی بریم کوهنوردی 

دقیقا برعکس شد از کتاب خوندن بدش میاد اصلا منطقی نیست مشکلات رو بلد نیست حل کنه همه مشکلات رو به بقیه میگه صدبار گفتم بریم کوه اصلا اتفاق نیفتاده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن