2777
2789
عنوان

شمع چه عددی باید بگیرم هرکی یچیزی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 79 پست
خب شما 403منهای 96کنی میشه هفت سال دیگه.

😑😑😑😑😑😑😑

ماشین حساب اون ۶ سال رو کامل حساب میکنه چون تو کلا ۱۴۰۳ رو نوشتی دیگه !!! وا وارد سال دیگه میشه میشه ۷ سال برا شما 

باید شمع ۶ رو فوت کنن دیگه 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا گدوم سال رو ول کردم؟الان بهمن هستیم دیگه ۹۷،۹۸،۹۹،۱۴۰۰،۱۴۰۱،۱۴۰۲،۱۴۰۳ عجباا

دیدین گفتم هرکسی یه چیزی میگه بنده خدا مادرشم میگه اصلا نمیدونم امسال ببرم برای واکسن یا سال دیگه البته دخترمنم چندماه باهم فاصله دارن من میگم ۶سال تمام

😑😑😑😑😑😑😑 ماشین حساب اون ۶ سال رو کامل حساب میکنه چون تو کلا ۱۴۰۳ رو نوشتی دیگه !!! وا وارد سال ...

متولد 96شمع هفت سالگی فوت میکنه

متولد 97شمع شش سالگی؟ 

الان با این اوکی هستی یا نه. 😂

همتا اسم خـودمه♥
دیدین گفتم هرکسی یه چیزی میگه بنده خدا مادرشم میگه اصلا نمیدونم امسال ببرم برای واکسن یا سال دیگه ال ...

😑😑😑 بابا نکنین با بچه این کار رو 

۱ سال از تولد  گذشته برا مثال من ۴ فروردین دنیا اومدم ۴ فروردین ۱۴۰۵ باز تولدمه 

یعنی چییی اخهه

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

دیدین گفتم هرکسی یه چیزی میگه بنده خدا مادرشم میگه اصلا نمیدونم امسال ببرم برای واکسن یا سال دیگه ال ...

عزیزم بره دکتر بره آزمایش بده سن دقیق شو مینویسن ابهامی دیگه نمیمونه

با سایت سن هم میتونه محاسبه کن سن دقیق شو

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
متولد 96شمع هفت سالگی فوت میکنهمتولد 97شمع شش سالگی؟ الان با این اوکی هستی یا نه. 😂

این درسته دیگه😂 

قانع شدییی؟؟🥲🤣😂💃💃

خب از اولم من همینو میگفتم دیگه. نمیدونستم متولد 97

😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣 تازه جای این که بگی ۱ سال بیشتر نوشتی از این نظر خودت، برعکسش گفتی 

چی بگم والا😂

😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣 تازه جای این که بگی ۱ سال بیشتر نوشتی از این نظر خودت، برعکسش گفتی چی بگم وال ...

من فکر کردم داری 96حساب میکنی دیگه ی حساب کتاب سادس چرا سختش میکنین

همتا اسم خـودمه♥
من فکر کردم داری 96حساب میکنی دیگه ی حساب کتاب سادس چرا سختش میکنین

😑خانوم شما اول اومدین رو من ریپ زدین و سعی کردین ثابت کنید اشتباه کردم  اگرنه من که گفتم 6 سال اون بنده خدا هم قبول کرد 

عجبا