2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خیلی زمان نمیبره

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

نه من رفتم همون  روز کارم انجام شد 

فقط صبح زود برو چون خیلی شلوغه

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

کلاس ایین نامه بعدش شروع نیشه یا میفته هفته های بعد؟

کلاس آیین نامه نرفتم 

فقط یه pdf مربی برام فرستاد اونو خوندم بار اولم قبول شدم

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

نه من رفتم همون روز کارم انجام شد فقط صبح زود برو چون خیلی شلوغه

صبح زود ینی ساعت ۷ ۸؟

چون هرروز ۵ صبح میرم سرکار فردا شیفت طهرم دوس دارم بخابم دلم نمیاد ۷ ۸ پاشم ولی فک کنم مجبوری باید پاشم🤣🥲