2777
2789
عنوان

از خنده جر خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ناراحت شدم خیلی ولی قبلی ها از خنده 🤣 داشتن منفجر می شد خودش میزو به من منم خنده گرفت البته خوب ...

دنیای واقعی همینه هیچکس از مرگ یکی دیگ ناراحت نمیشه براش اهمیت هم نداره ی نمونش ک شما ام ک تعریف کردی اون حجم از ادم ی نفر عقل تو سرش نبود گوشی اون خانم رو بگیره قطع کنه یا اسپیکر رو خاموش کنه 

خیلی بیشعور بود گوشی قطع نمیشد

خب گوشی بعد از چند لحظه میره حالت محافظ 

تا بیایی بازش کنی و اون صفحه رو باز کنی و قطع کنی ابروریزی میشه نباید گوشی وصل میکرد 

فلش هم کامل نوحه باید وصل کنن وگرنه اونم ریسکه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دنیای واقعی همینه هیچکس از مرگ یکی دیگ ناراحت نمیشه براش اهمیت هم نداره ی نمونش ک شما ام ک تعریف کرد ...

اسپیکر قطع نیشد گوشی طرف مشکل داشت 2 دقیقه خوند اهنگ خیلی بد

رفتم بیرون اخه 50 نفر خنده من واقعا دیگه فرار کردم

کار درستی کردی    راستشو بخوای هیچکسی نیس که نتونه خندشو کنترل کنه سر مخصوصا اینچیزای چرت   بعضیا غرض دارن  مریضن   چ خوب که همراشون نشدی 😍

دنیای واقعی همینه هیچکس از مرگ یکی دیگ ناراحت نمیشه براش اهمیت هم نداره ی نمونش ک شما ام ک تعریف کرد ...

خب پیش میاد

تو مجلس روضه گوشی یه زنه زنگ خورد اهنگ شاد شهرام شبپره زنگ گوشیش بود بعد گوشیش پیدا نمیشد از تو کیفش یعنی دو دیقه تمام شهرام شبپره تو روضه آواز میخوند😂

🩷

کار درستی کردی راستشو بخوای هیچکسی نیس که نتونه خندشو کنترل کنه سر مخصوصا اینچیزای چرت بعضیا غر ...

خند رفتم اون طرف کردم بعد امدم دیدم بازم داره میخونه