2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من دخترما قبل پریود بردم و هیچ دکتری قبول نکرد پریودش را عقب بندازه ده سالگی هم پریود شد همه ه ...

ولی من بردم . از 8 سالگی که علائمش رو متوجه شدم. 9 سالش که شد آمپول تاخیر رو شروع کردیم تا 10 سالگی. یعنی 11 تا دونه آمپول 

12 سال و دو ماهش که بود پریود شد 

تمام مدت درمان هم ویتامین دی و کلسیم و زینک به علاوه  شیر، شیره و ارده تو برنامه غذایی اش بود که مشکل پوکی استخوان پیدا نکنه 

مشکل ناباروری هم شایعه است. 

دکتر دختر من عضو کمیسیون غدد دانشگاه علوم پزشکی استان بود و پرونده تمام بچه ها رو می‌برد توی کمیسیون، اونجا تصمیم میگرفتن که درمان برای بچه شروع کنن یا خیر 

دخترت خیلی خوب بعد بلوغش رشد کرده !!دکتر دخترم گفت نهایت بعد پری ، ۷ تا ۱۰ سانت رشد کنه اما دختر شما ...

دکتر دختر منم گفت نهایت 10 سانت بعد پریود رشد کنه 

البته دختر من قبل پریود و طی چهار سال که تحت نظر دکتر بود از قد 125 به 156 رسید.

شاید چون بیشتر رشدش رو قبل پریود کرده دیگه بعدش شیب کمتری داره 

دکتر دختر منم گفت نهایت 10 سانت بعد پریود رشد کنه البته دختر من قبل پریود و طی چهار سال که تحت نظر د ...

عزیزم من دخترم ۱۰ سالشه و الان قدش ۱۵۰ تاس خوب با توجه به قدش گفتند لزومی نداره ریسک این امپولا را قبول کنیم چند متخصص معروف تو اصفهان رفتم هیچکدوم تجویز نکردند گفتند روال عادی هست و اصلا امپول نزن