2777
2789
پروسه طلاقشون طولانی بود ؟بعدا دوباره ازدواج کرد ؟

یک سال و نیمه هندز تموم نشده  وکیل گفته تا ۲ یا ۳ سال طول میکشه البته ما دادگاهی شدیم 

نه نکرده ولی خیلی مورد داره  هندز جدا ی کامل نشده  چند نفر گفتن

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

آره بعدم ازدواج کرد

فقط دفعه دوم باید خیلی بیشتر دقت کنی چون دیدم اینا که تو نامزدی جدا میشن به خاطر ترس از مجرد موندن عجله میکنن و بار دوم هم منجر به طلاق میشه

سه چهار مورد تو فامیلمون داشتیم...

برای بار دوم سعی کن هم نواقص خودتو برطرف کنی هم طرف مقابلو خییییلی آنالیز کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک سال و نیمه هندز تموم نشده وکیل گفته تا ۲ یا ۳ سال طول میکشه البته ما دادگاهی شدیم نه نکرده ولی خ ...

ای وااااای 

خب خواهرتون مهریه میخواد بگیره 

من دارم توافقی جدا میشم 

گفتم هیچی نمیخوام فقط میخوام جدا بشم

فکر نمیکنم تا چند ماه بتونم اصلا به ازدواج فکر کنم

حداقل دوسال به خودت فرصت بده و مشغول کار یا ادامه تحصیل شو...دیدم که میگم هرکی هم پا پیش گذاشت خیلی محترمانه بگو من نیاز به فرصت دارم تا خودمو جمع کنم اگر خیلی مسر باشن صبر میکنن

اگه پول داری برو زیارت امام رضا گریه کن تا خالی بشی...بعد هم ببین کجای زندگی هستی کجا رو باید بازسازی کنی کجا رو باید پاک کنی از ذهنت...

این مدت تا کارای طلاق انجام بشه برو باشگاه نشین یه جا غصه بخور الکی....با خودت بگو اینم یه مرحله از زندگیه که باید پشت سر بذارم

حرف و حدیث زیاده پشتت

حتی ممکنه خانوادت گوشه و کنایه بهت بزنن

انقدر خودتو شاد بگیر که بفهمن جدایی داره حالتو خوب میکنه

شما چند وقت بعد ازدواج مجدد کردین

من جدا نشدم 

خواهرم دوبار جدا شد

بار اول تو عقد جدا شد

بار دوم بعد دوسال زندگی جداشد.

الانم ازدواج کرده ولی آسیبایی که از طلاقاش خورده خیلی زیاده

برای همین میگم بار دوم نباید از هول حلیم افتاد تو دیگ

اگه پول داری برو زیارت امام رضا گریه کن تا خالی بشی...بعد هم ببین کجای زندگی هستی کجا رو باید بازساز ...

خانوادم پشتم هستن 

ولی از ناراحتی من ناراحتن

دست خودم نیست ناراحتیم

از این خوشحالم که میخوام راحت بشم 

ولی تا پروسه جدایی تموم بشه در عذابم 

رابطه جن.سی داشتین؟!

اگه اره واقعا برو تراپی  چون برای زن رابطه وابستگی شدید ایجاد میکنه 

اگه نداشتی هم که بدون ی پایان تلخ بهتر از ی تلخیه بی پایان هست،،بالاخره دلتنگی بخشی از فراموشیه و باید تحمل کنی 

منم نامزدی جداشدم البته محرمیت هم نخونده بودیم یعنی خودم مخالف بودم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خانوادم پشتم هستن ولی از ناراحتی من ناراحتندست خودم نیست ناراحتیماز این خوشحالم که میخوام راحت بشم و ...

میدونم پشتتن ولی ممکنه ناخواسته حرفی بزنن که داغونت کنه

نذار خانوادت غصه بخورن...بابای من دیابتی شد سکته کرد سر جدایی های خواهرم...مادرم صدتا مشکل اعصاب گرفته

بهشون بگو من حالم خوبه شما غصه منو نخورید

خودتو قوی کن

غصه هاتو به خدا بگو

نذار اونا بفهمن 

رابطه جن.سی داشتین؟!اگه اره واقعا برو تراپی چون برای زن رابطه وابستگی شدید ایجاد میکنه اگه نداشتی ه ...

من عقد کردم تاااااا پروسه طلاق طی بشه یکی دوماه زمان می‌بره و این خیلی بده 

حس بدیه