2777
2789

از اونجایی که من جنس دندونام بده خیلی از دوندونامو پر کردم  سه چهار تایی کشیدم و فک بالامو  کامپوزیت کردم چون خیلی دندونام  زرد شده بود و بینشون پوسیده بود الان فک پایینم یه دندون کج دارم که نتونستم کامپوزیت کنم چون گفت باید تراشیده و عصب کشی بشه  الان رفتم برای ارتودنسی اقدام کردم بهم گفتن با توجه به کامپوزیت فک بالات که باید ریمو بشه و پوسیدگی زیاد  که پر کردی و بازم یکی دوتا دندون باید درست کنی باید بری پیش متخصص ارتودنسی تا بهت بگه چیکار کنی   حالا من برم ارتودنسی کنم تهش باید کامپوزیتم کنم چون دندونای پایینم زردن و لک میگرن الان بنظرتون برم ارتودنسی کنم یا با توجه به شرایط دندونام همون برم دندونمو بتراشم کامپوزیت کنم بهتره ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اساسی به دندونت برس ، برو پیش متخصص ارتودنسی

اخه میگن ارتودنسی دندونو باز خراب میکنه از اونجایی که جنس دندون من بده میترسم نتیجه نگیرم و دندونام بدتر شه

به دندون پزشکی بود میگفت اینارو هیچ دندون پزشکی نمیگه به خاطر پول خودش ولی کامپوزیت دندونو نابود میک ...

خودشون انجام میدن  بعد کامپوزیت فک کردی چیه همون مواد پر کردن دندونع