2777
2789
عنوان

برام جالب بود

67 بازدید | 12 پست

دوست من ۴ ماه ازدواج کرده

دورهمی بودیم و صحبت از این شد فلانی قبلا اشپزی بلد نبودی الان چیکار میکنی 

در کمال تعجب گفت درست نمیکنم😐

و شوهرم سرکار ناهار میخوره صبحانه هم هست 

اخر شبا هم میریم خونه مادرم شام میخورم 

مادرشوهرم یا مادر یا دوست اشنایی بیاد خونم خودش غذا درست میکنه پذیرایی من نهایت جلوشون چایی  و تخمه هست

و طرف هیچ تلاشی برای اشپزی کردن نمیکنه 

مبگفت توی این ۴ ماه یکبار مرغ درست کردم و چندبار نیمرو :/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدا از هر چیزی آشپزی یه هنره و بلد بودنش خیلی چیز قشنگیه.یه سری از خانما این چیزا رو کلاس میدونن متا ...

دقیقا و پز میداد 

دلم برای همسرش سوخت واقعا 

چون طرف از صبح تا شب سرکاره

شاغل و دانشجو نبست خانه داره

خو دیگه خیلی بی مسئولیته😂😂

به من که ربط نداره ولی آدم بی مسئولیت دیر یا زود بقیه ازش خسته میشن 

ضمن اینکه آدم بی مسئولیت زندگی اطرافیان زهرمار میکنه، مرد و زن هم نداره 

همین اگه شوهرش مسئولیتش انجام نده میخواد خودش بکشه 😂😂😂😂 

خو دیگه خیلی بی مسئولیته😂😂به من که ربط نداره ولی آدم بی مسئولیت دیر یا زود بقیه ازش خسته میشن ضمن ...

همه یک طرف اونجایی میگفت مادرشوهرش خودش پاشده رفته غذا درست کرده خیلی عجیب بود و حتی میگفت دعوتتون کنم خودتون غذا درست کنید 

چطوری حتی مهمانوازی بلد نیستید و خجالتتون نمیشه :/

جدا از هر چیزی آشپزی یه هنره و بلد بودنش خیلی چیز قشنگیه.یه سری از خانما این چیزا رو کلاس میدونن متا ...

از کی تا حالا سر بار دیگران بودن کلاسه 😂😂 😂😂

آشپزی نکردن وقتی کلاسه که صب تا شب مشغول کار و زندگی و هر چیزی باشی وقت نداشته باشی یه کمکی بگیری تو خونت غذای درست کنه 

همه یک طرف اونجایی میگفت مادرشوهرش خودش پاشده رفته غذا درست کرده خیلی عجیب بود و حتی میگفت دعوتتون ک ...

خیلی احترام مهموناش داره 😂😂حداقل از بیرون غذا بگیره 😂😂 من که هزار سال دعوت آدمی که میخوام برم خونش آشپزی کنم قبول نمیکنم ، مهمونش بپزه براش بده بخوره بعد هم جمع کنه بشوره بره که ملکه الیزابت بلد نیست 😂😂

خیلی احترام مهموناش داره 😂😂حداقل از بیرون غذا بگیره 😂😂 من که هزار سال دعوت آدمی که میخوام برم خو ...

نمیدونم چه طرز فکری داشت جدا از اوت 

چطوری زندگی میکنن 

حس بدی نداره نسبت به خودش وقتی هیچ کاری نمیکنی کل روزتو هدر میدی...

نمیدونم چه طرز فکری داشت جدا از اوت چطوری زندگی میکنن حس بدی نداره نسبت به خودش وقتی هیچ کاری نمیکنی ...

چی بگم والا ،بیخیال بابا به ما چه 

ولی از هیچ زن و مردی اندازه آدم بی مسئولیت بدم نمیاد😂😂😂 دیگه بی مسئولیتی که بی مسئولیتیشو کلاس بدونه که هیچی 😂😂

همه یک طرف اونجایی میگفت مادرشوهرش خودش پاشده رفته غذا درست کرده خیلی عجیب بود و حتی میگفت دعوتتون ک ...

متاسفانه یه سری ها درک احترام به مهمان و بزرگ‌تر هاشون رو ندارن . این خانمم فکر میکنه کار خوب رو ایشون میکنه درصورتی که اینطور نیست.