یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه شرایط طلاق و نداری ... بنظرم پیگیر نشو کمتر بدونی واسه خودت بهتره ... وگرنه بعدا روی شوهرت تو روت باز میشه زجری که بعدا میکشی صد هزاااااااار برابر باور من صدهزااااار برابر بدتره سعی من خوش بین باشی ..
برای اینکه بدونی داره خیانت میکنه برو توی فایل های شخصیش توی پوشه واتساپ با هر برنامه ای که داره ... بعدش توی پوش سند یعنی فرستادن ببین کلیپی عکسی نفرستاده براش ... کلا تو پوش ویدیو و منجیر( عکس) ویس اینارو بگرد اگه باهوش نباشه از اونجا شاید حذف نکنه ... میتونی بری ایموجی هاشو هم چک کنی زیاد عاشقانه داشته باشه و برای تو نفرستاده باشه بازم احتمال خیانت کمی خیلی کم هست ...تو سابقه ایموجی هاشو نگا کن دیگه ... میتونی وارد اکانت بله و تلگرام و اینستا و روبیکا به جز واتساپ بشی ... البته برای واتساپم راه هست مث واتساپ وب ولی زود لو میره چون براش اعلان میاره که رفتین تو واتساپ وب ..حالا میتونی خودت تو نت درموردش سرچ کنی