2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منو شوهرم سر همین قضیه گوشی همدیگه اصلا چک نمیکنیم ممکنه از یه چت برداشتی کنیم که درست نباشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نه منظورم اینه که جدا شدین؟

نه فدات شم. موندم دهنشو سرویس کنم.۳قلو دارم.با۳تا فسقلی کجا برم🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

به نظر من اگه قصد جدایی نداری فقط و فقط بیخیال شوووو

پیگیری فقط حال خود آدمو خراااب می‌کنه دردی که من الان دارم میکشم 💔💔😭😭😭😭😭

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
به نظر من اگه قصد جدایی نداری فقط و فقط بیخیال شووووپیگیری فقط حال خود آدمو خراااب می‌کنه دردی که من ...

چجوری بفهمم بنظرت 

اس ام اس ها و زنگ ها و سرچ گوگل رو حذف میکنه کلا 

تو برنامه ای هم نیستن ک وارد اکانت شم ..

تو چطوری فهمیدی عزیزم ... آره خیلی ناراحت کنندس.......

منم اعتماد بنفسم خورد شده وقتی عکس اون زن رو پروفایلش دیدم..

روش دوست من این بود که روی یه گوشی رکوردر نصب کرد و روشن گذاشت تو ماشین و بعدش که صدارو گوش داد دید ...

این فقط تو سر کارن.. 

ولی برای خرید ک میره بیرون میتونم اینکارو کنم .. 

دستت درد نکنه..

اگه شرایط طلاق و نداری ... بنظرم پیگیر نشو کمتر بدونی واسه خودت بهتره ... وگرنه بعدا روی شوهرت تو روت باز میشه زجری که بعدا میکشی صد هزاااااااار برابر باور من صدهزااااار برابر بدتره سعی من خوش بین باشی ..

برای اینکه بدونی داره خیانت میکنه برو توی فایل های شخصیش توی پوشه واتساپ با هر برنامه ای که داره ... بعدش توی پوش سند یعنی فرستادن ببین کلیپی عکسی نفرستاده براش ... کلا تو پوش ویدیو و منجیر( عکس) ویس اینارو بگرد اگه باهوش نباشه از اونجا شاید حذف نکنه ... میتونی بری ایموجی هاشو هم چک کنی زیاد عاشقانه داشته باشه و برای تو نفرستاده باشه بازم احتمال خیانت کمی خیلی کم هست ...تو سابقه ایموجی هاشو نگا کن دیگه ... میتونی وارد اکانت بله و تلگرام و اینستا و روبیکا به جز واتساپ بشی ... البته برای واتساپم راه هست مث واتساپ وب ولی زود لو میره چون براش اعلان میاره که رفتین تو واتساپ وب ..حالا میتونی خودت تو نت درموردش سرچ کنی